Inel simbol OM din argint

(O recenzie client)

155 lei

Disponibilitate: În stoc

SKU: INEL003 Categorie: Etichete: ,
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 3,80 g
Material metal

Argint 925

Modelul simplu al acestui inel, îi alocă claritatea și proeminența pe care o transmite când este privit. Simbolul în diametru de aproximativ 2 cm, conectează în prelungirea lui, din stânga și dreapta, partea ce încheie veriga inelului. Simbolul are un design 3D, ușor reliefat pe o linie centrală, fără muchii ascuțite, dar cu colțuri. Veriga ce încheie spatele inelului este ușor aplatizată cu margini rotunjite, în modelul verighetelor.

Inel simbol OM din argint este o creatie handmade din argint de puritate 925 premium. Acest Inel simbol OM este confecționat pe mărimea 8, considerată medie (vezi tabelul de mai jos cu echivalența în milimetri). Cântărește 3,8 grame și vine livrat în cutiuță cadou alături de o cărticică cu descrierea însușirilor simbolului.

Inelul Simbol Om din argint este o creație ce poartă semnul unui sunet primordial, potrivit tradiției hinduse. Descoperă descrierea despre simbolul OM și cum ne poate ajuta el!

Marimi Inele

Argintul nu a stat niciodată prea departe de aur. Dacă aurul e simbol al soarelui, argintul, fiind alb, este simbol selenar, al lunii. În același timp cu aurul, și argintul a fost cercetat de către alchimiști, care îl numeau „metalul Lunii” sau al Dianei, făcând o analogie între strălucirea argintului și strălucirea lunii. În sistemul de corespondenţă al me­talelor şi al planetelor, argintul este ra­portat la Lună. Prin contrast cu aurul, care este principiul activ, masculin, solar, diurn, produs de foc, argintul este prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece.

Argintul înseamnă puritate, înțelepciune (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult). Pe lângă aur, argintul este cel mai răspândit metal prețios.

Lucram cu simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și deosebită încărcătură energetică pozitivă, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Bijuteriile FolConcept sunt 100% REALIZATE MANUAL, in atelierul propriu cu matrite unice, concepute special in vibratia si energia simbolurilor de valenta spirituala inalta.

Bijuteriile FolConcept sunt o imbinare armonioasa intre metale si simboluri si intre material si spiritual, reprezentand materializarea creatiei din inima menite sa bucure sufletul.

 

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ pronunțat AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. … Inel simbol OM din…

Inel simbol OM din argint Citește mai departe »

1 recenzie pentru Inel simbol OM din argint

  1. Avatar Of Alina M.

    Alina M.

    O bijuterie perfectă!
    Mulțumesc pentru profesionalism și promptitudine!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top