-33%

Inel Samanta Vietii cu cristale

159,90 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 6.27 g
Dimensiuni 2.3 × 1.8 × 2.3 cm

Inel Samanta Vietii cu cristale multifatetate: creatie handmade, manufacturata fin din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe. Acesta se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolului Samanta Vietii. Diametrul simbolului Samanta Vietii este de 2.3  cm, marimea inelului fiind 8 – MARIMEA MEDIE (vezi tabelul de marimi de mai jos).

Acest inel Samanta Vietii cu cristale este special creat in vibratia exceptionala a simbolului care sta la baza formarii Florii Vietii si a intregului Univers.

Simbolul Samanta Vietii  de pe inel  este inconjurat de un cerc fin de cristale de cuart multifatetate. Cristalele multifatetate de cuart alunga energiile neprietene, protejand purtatoarea prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile negative.

Samanta Vietii – simbolistica

In cartea “Floarea Vietii si atingerea nemuririi” a Maestrului Daniel Mitel din seria Invataturilor Melkizedek regasim o minunata explicatie a simbolului Samanta Vietii: TOTUL a inceput cu Vidul primordial. Prima manifestare a TUTUROR lucrurilor aceasta este.Vidul Primordial era totul – insuma toate posibilitatile, toate universurile si tot trecutul, prezentul, viitorul. Primele 7 vibratii , 7 manifestari ale Vidului Primordial sunt numite Samanta Vietii. Samanta Vietii reprezinta primul tipar al geometriei sacre din intregul Univers.

Cercei Samanta Vietii cu cristale – bijuterii cu o energie speciala

Prin puterea simbolului aceasti cercei indruma purtatoarea spre a-si focaliza energia si structurile interne  pe constientizarea armoniei si iubirii neconditionate din inima sa, amintindu-si cine este cu adevarat si pastrand in permanenta conexiunea cu Unitatea Divina.

Constiinta legaturii cu Unitatea Divina faciliteaza curgerea fluxului energetic si  functionarea corpului fizic, mental si emotional in parametrii cosmici.

Marimi inele

Samanta Vietii – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Samanta Vietii este un simbol universal al creației, ce se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale. Samanta Vietii este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce functionează ca și componentă de bază … Inel Samanta Vietii cu…

Inel Samanta Vietii cu cristale Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Inel Samanta Vietii cu cristale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top