Inel Floarea Vietii sfera

140,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Marime inel

Marimea 7, Marimea 8, Marimea 9

Inel Floarea Vietii sfera – o bijuterie deosebita din Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

„Lumina esentei din noi este in centrul Florii Vietii!” – Ozana Barabancea

Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea – colectie care celebreaza lumina, maretia, credinta, speranta, frumusetea, delicatetea, intelepciunea, cunoasterea si miracolele. Colectia I believe! I know! I love! by Ozana Barabancea elogiaza sacrul, armonia, echilibrul, iubirea si VIATA, cea care le reuneste, le imbina melodios, magnific si deloc suprinzator pe toate. Colectia I know! I believe! I love!  by Ozana Barabancea aduce in fata dvs mesaje universale incriptate in semnele de geometrie sacra, in misterul, forta si importanta acestora.

Ozana Barabancea despre Lumina din noi

„Lumina exista doar langa umbra! Asadar noi suntem lumini si umbre! Precum Pamantul se invarte uniform in jurul soarelui lasand fiecare centimetru luminat la un moment dat, asa si noi trebuie sa ne lasam fiecare parte din suflet luminata!

Sfera Florii Vietii este plina de puncte luminoase, fiecare in parte fiind un centru. Fiecare centru este un izvor de lumina, iubire, bunatate, esenta de iertare si un nou inceput! De aceea sa ne lasam cuprinsi de liniste interioara, sa acceptam transformarea si sa primim cu bucurie surprizele viitorului luminat de intelepciunea noastra!

Floarea Vietii ne aduce prin ubicuitatea sa forta de a manifesta orice dorinta! Are puterea de a activa forta dorintelor izvorate din intelepciunea inimii!”

Ozana Barabancea

Inel Floarea Vietii sfera – creatie handmade

Inelul Floarea Vietii sfera este realizat din Argint 925 premium in tehnica 3D (tehnica ce confera o profunzime speciala simbolului). Inelul este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica care contine  explicatiile simbolului. Inelul este disponibil in 3 variante de marimi (vezi tabelul de marimi de mai jos).

DESPRE SFERĂ ȘI GEOMETRIA SACRĂ

Universuri spirituale atat de indepartate precum cele crestine sau hinduse, daoiste sau islamice au utilizat geometria primara ca mijloc de a traduce in semn notiuni fundamentale ale sistemelor de credinte. Patratul, triunghiul si mai ales cercul au, in varii traditii, valori spirituale de prim rang si surprinzator de asemanatoare. Asocierea geometriei cu credinta, realizata prin intermediul numarului, transcede limitele religiilor particulare si se arata ca o constanta a spiritualitatii. Cercul (in doua dimensiuni) si sfera (in trei) simbolizeaza perfectiunea divina; corpul sferic este, sub toate raporturile, imaginea perfectiunii.

În viziunea lui Platon, forma sferei ar fi perfecta si cea mai armonioasa din întreg universul, simbol al celei mai înalte speculatii filosofice. Din multimea de simboluri întâlnite în iconografia romana, globul este, fara îndoiala, unul dintre elementele care a cunoscut o mare raspândire în epoca imperiala. Reprezentat, la început, ca atribut al divinitatilor sau a împaratilor romani, acest simbol a fost repetat în iconografia europeana pâna la începutul secolului al XX-lea.

Ca urmare a descoperirilor stiintifice si a avansului în domeniul astronomiei, acum percepem în mod intuitiv globul sau sfera ca reprezentarea Pamântului, asa cum alte simboluri reprezinta alte corpuri ceresti: Soarele ca un cerc cu raze, Luna în forma de semiluna, planeta Saturn înconjurata de un inel, stelele ca un poligon zimtat sau ca intersectia mai multor linii drepte.

Sfera este simbolul perfectiunii, plenitudinii si echilibrului. Ea reprezinta desavarsirea, continutul si esenta.

Despre simbolul Floarea Vietii

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o  forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care  întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al Florii Vieții – simbol de valență spirituală înaltă – ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

 

Marimi inele

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Inel Floarea Vietii sfera…

Inel Floarea Vietii sfera Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top