-22%

Inel deosebit Floarea Vietii cu cristale multifatetate

(O recenzie client)

159,90 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 5.94 g
Dimensiuni 2.8 × 1.8 × 2.3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Inel deosebit Floarea Vietii cu cristale multifatetate: creatie handmade, manufacturata fin din Argint 925 premium si cristale multifatetate colorate. Acesta se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolurilor de valenta spirituala inalta. Diametrul simbolului Floarea Vietii este de 2.3  cm, marimea inelului fiind 8 – MARIMEA MEDIE (vezi tabelul de marimi de mai jos).

Simbolul Floarea Vietii de pe inel este inconjurat si incrustat cu cristale de cuart multifatetate colorate. Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Inel deosebit Floarea Vietii cu cristale multifatetate – o bijuterie speciala care ne protejeaza si ne face mai puternici

Floarea Vieții este un simbol universal de valență înaltă care  acționează la nivel energetic și subtil. Aceasta patrunde in aura si activeaza mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică  a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, echilibru, armonie. Ea ne confera încredere în forțele proprii, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Se spune ca Floarea Vieții ne îndrumă la vise mari și alegeri din inimă, si ca  cei care o poarta vor atrage in viata lor noroc, prosperitate, fericire, sănătate și abundență.

Alege sa porti acest  inel deosebit Floarea Vietii cu cristale multifatetate si lasa-te surprins de energia pozitiva, armonia si echilibrul pe care acest simbol ti le poate aduce!

Marimi inele

 

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Inel deosebit Floarea Vietii…

Inel deosebit Floarea Vietii cu cristale multifatetate Citește mai departe »

1 recenzie pentru Inel deosebit Floarea Vietii cu cristale multifatetate

  1. Raluca Istrate

    Este absolut superb! Va multumesc! Sunt fiarte incantata ca l-am primit in cutiuta cadou inpreuna cu explicatiile simbolului! Va voi recomanda tuturor peietenelor mele!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top