Inel deosebit cuart roz spirala si puncte

290 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 8,63 g
Dimensiuni 1,5 × 1,5 × 1 cm
Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cuart roz

Inel deosebit cuart roz spirala si puncte  💙🌀, o bijuterie deosebita in editie limitata, manufacturata fin din Argint 925 premium.  Inelul este reglabil, potrivit oricarei marimi.
O bijuterie absolut magnifica, exclusivista,  care se remarca prin liniile fine, un adevarat regal suav al delicatetei si formei de bucurie si visare, de magie si gratie.
Acest Inel deosebit cuart roz spirala si puncte se livreaza  in cutiuta de cadou impreuna cu descrierea beneficiilor cuartului roz.

Inel deosebit cuart roz spirala si puncte – simbolistica

Cuartul roz – Este o piatra a iubirii pure care aduce dragoste, prietenie si fericire, reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele.. Are proprietatea de a aduce echilibru la nivel emotional, calmeaza, atrage dragostea, confera frumusete interioara si exterioara. Aduce liniste, bunatate, respect de sine, capacitatea de a ierta, toleranta, generozitate, compasiune, bucurie de a trai. Ajuta la exprimarea emotiilor, mareste capacitatea de comunicare. Inlatura gandurile si energiile negative.

Despre Spirala

In centrul Lumii Vechi, la întâlnirea celor trei continente Europa, Asia și Africa, în leagănul primei civilizații, câteva semne sacre alcătuiau prima scriere din lume, o scriere șamanica. Printre acestea regasim crucea si spirala.

Spirala a fost în scrierea șamanilor un semn dublu care simboliza perechea sau cuplul. Alaturarea celor două principii complementare ale vieții și ale lumii: principiul feminin și cel masculin.
Ca și crucea, spirala era un arhisimbol, ba chiar mai mult, chiar revelatia principiului însuși al vieții – cea mai mare forță divină pe care o invoca omul sacru/șamanul.

Spirala a fost simbolul cel mai folosit de strămoșii noștri care vedeau in el  izvorul însuși din care ia naștere viața.
Iar acest izvor era unirea magică/sacră a masculinului cu femininul.

Spirala – rotirea  în limbajul șamanilor, insemna: ciclu, perpetua reînnoire, continuum-ul naștere-renaștere, transformare, devenire, evoluție, îmbunătățire, perfecțiune, și, rezultand de aici: divinitate.

In toate culturile străvechi regasim spirala  și ca o imagine a soarelui care se rotește pe boltă, care da viata si care reprezinta imaginea prin excelență a ciclului, a evoluției, a dezvoltării, a continuum-ului naștere-renaștere.

Așa se explică de ce spirala – mai ales în epoca neolitică – apare ca simbol sacru pe amulete, pe vase, pe idoli, pe pereții caselor, ai templelor: avea puterea de a reînnoi, de a face să renască, mereu, timpul, lumea și viața.

De fapt, aceasta era cosiderata ca o promisiune a vieții îmbelșugate și a nemuririi. Era unealta a omului sfânt – șamanul,  semnul de protecție și de binecuvântare.
Spirala seamănă pefect cu cochilia de melc…dar si  cu ADN-ul, cu forma galaxiilor sau cu vârtejul unui ciclon, pe care strămoșii noștri nu aveau cum să le vadă. Ceea ce explica oarecum faptul ca  scriere șamanică era o scriere universală, limba comună a Universului.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Inel deosebit cuart roz spirala si puncte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top