Inel Coloana Infinitului

94,90 lei

Golește

Inelul Coloana Infinitului vine in intampinarea si celebrarea feminitatii, a Nasterii si a perpetuarii feminine!

“Inelul reprezinta circuitul bunica, mama, fiica (fiica ce devine mama, apoi bunica), evolutia maternitatii inchinandu-se astfel in iubirea materna neconditionata si in femininul nesfarsit” – Ozana Barabancea

Inelul Coloana Infinitului face parte din Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea – colectie care celebreaza lumina, maretia, credinta, speranta, frumusetea, delicatetea, intelepciunea, cunoasterea si miracolele. Colectia I believe! I know! I love! by Ozana Barabancea elogiaza sacrul, armonia, echilibrul, iubirea si VIATA, cea care le reuneste, le imbina melodios, magnific si deloc suprinzator pe toate. Colectia I know! I believe! I love!  by Ozana Barabancea aduce in fata dvs mesaje universale incriptate in semnele de geometrie sacra, in misterul, forta si importanta acestora.

Inelul Coloana Infinitului este o creatie handmade deosebita din Argint 925 premium. Inelul este disponbil in trei variante de marimi (vezi tabelul de marimi de mai jos) si este livrat in cutiuta-cadou de bijuterii impreuna cu o carticica de prezentare a simbolurilor de geometrie sacra.

 

Marimi inele

Marime inel

Marimea 7, Marimea 8, Marimea 9

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Inel Coloana Infinitului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top