Inel ADN

120,00 lei

  • Argint placat cu aur 24 k ROZ
  • Argint 925
  • Argint placat cu aur 24k
Golește

Descriere

Inel ADN – creatie deosebita din argint 925 premium.  Inelul este disponibil doar pentru marimea 8  (vezi tabelul de marimi de mai jos) . Acesta se livreaza in cutiuta de cadou ( impreuna cu o carticica de prezentare).

Inelul este disponibil in 3 variante:

  • Argint 925 premium
  • Argint 925 premium placat cu aur 24k
  • Argint 925 premium placat cu aur 24 k ROZ.

Inel ADN – semnificatie

Inel ADN – un simbol cu semnificatie deosebita, reprezentand esentialul fiecarei celule a fiintelor vii, identitatea unica a fiecarui organism viu. Un simbol puternic  care celebreaza si pretuieste maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea.

Simbol ce ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si magia, a ne trai visele si a face fiecare moment sa conteze. “Viața însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă s-o trăiești ca pe ceva magic.” – Albert Einstein

Despre Argint

Argintul nu a stat niciodată prea departe de aur. Dacă aurul e simbol al soarelui, argintul, fiind alb, este simbol selenar, al lunii. În același timp cu aurul, și argintul a fost cercetat de către alchimiști, care îl numeau „metalul Lunii” sau al Dianei, făcând o analogie între strălucirea argintului și strălucirea lunii. În sistemul de corespondenţă al me­talelor şi al planetelor, argintul este ra­portat la Lună. Prin contrast cu aurul, care este principiul activ, masculin, solar, diurn, produs de foc, argintul este prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece.

Argintul înseamnă puritate, înțelepciune (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult). Pe lângă aur, argintul este cel mai răspândit metal prețios.

Lucram cu simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și deosebită încărcătură energetică pozitivă, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Bijuteriile FolConcept sunt 100% REALIZATE MANUAL, in atelierul propriu cu matrite unice, concepute special in vibratia si energia simbolurilor de valenta spirituala inalta.

Bijuteriile FolConcept sunt o imbinare armonioasa intre metale si simboluri si intre material si spiritual, reprezentand materializarea creatiei din inima menite sa bucure sufletul.

 

Marimi inele

 

Informații suplimentare

Material metal

Argint placat cu aur 24 k ROZ, Argint 925, Argint placat cu aur 24k

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…