Banner mic
Reducere!

Ie brodata cu simbolul Samanta Vietii

249,00 lei 186,75 lei

Descriere

TIe brodata cu simbolul Samanta Vietii, lucrata manual pe panza topita din bumbac 100%, brodata cu ata din matase. Marime universala.

Atat cusaturile cat si broderia sunt lucrate de mana cu atentie speciala la fiecare detaliu, in stilul iei romanesti, dupa tiparul stravechi al simbolului Samanta Vietii.

Ia este brodata pe fata si pe maneci si se realizeaza in  doua saptamani (termenul necesar de executie) si se va livra in 15-16  zile de la plasarea comenzii.

Samanta Vietii – simbolistica

Samanta Vietii este un simbol universal al creației. Simbol care se regaseste in centrul Florii Vietii si care are incriptat intreaga cosmologie a constiintei universale.

Samanta Vietii este un simbol de geometrie sacra format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formand un model de cercuri si lentile ce functioneaza ca si componenta de baza a desenului Florii Vietii. Fiecare cerc se incadreaza ca un sistem ce formeaza un camp dinamic de posibile relatii geometrice care dezvaluie formele dele mai fundamentale ale Creatiei.

Cele 7 cercuri din Samanta Vietii oglindesc cele 7 chakre, culorile curcubeului si scalele muzicale. Cele 7 cercuri formeaza fundatia infinitului, a naturii vietii, a Universului.

 

 

 

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Reducere!
  pandantiv 7 simboluri sacre din argint

  Pandantiv 7 simboluri sacre din argint

  98,00 lei 73,50 lei
 • Reducere!
  bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei 135,00 lei
 • Reducere!
  Pandativ Samanta vietii din argint

  Pandantiv Samanta Vietii din argint

  75,00 lei
 • Reducere!
  Set de portofele cu Simbolul OM (3)

  Set de portofele cu Simbolul OM

  75,00 lei