Hanorac bordat cu simbolurile OM si Floarea Vietii

139,90 lei

Alege opțiunea de ambalare CADOU și beneficiezi de o livrare deosebită + produse surpriză!

SKU: CREATII007 Categorie: Etichetă:
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Marime

L, M, S, XL, XS, XXL

Culoare

Alb, Albastru, Negru, Rosu

Hanorac bordat cu simbolurile OM si Floarea Vietii din bumbac 100% si broderie executata cu fir de matase. Creatie FOLconcept realizata integral in România cu materiale și accesorii de cea mai buna calitate.

Creatiile FolConcept îmbină armonios materiale și simboluri, concepte și înțelesuri esențiale, aducând în plan material creația din înțelepciunea inimii, menită să bucure sufletul.

Piesă vestimentară deosebita special creată prin îmbinarea armonioasă a doua simboluri cu încarcatură energetică deosebită care îndrumă spre o viață plină de magie,  spre un echilibru între corpul fizic și spirit, spre o armonie între exteriorul dinamic, complex, mereu surprizator și interiorul divin, spre o stare specială de bucurie,  încredere în forțele proprii și împlinire. Simboluri  de geometrie sacra cu  valență spirituală înaltă care  întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă  menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizează forul interior, oferă liniște și pace, echilibru, stimulează noi idei creatoare capabile să vă orienteze spre un țel constructiv.

Această creație face parte integranta din colectia #createyourfuture , colecție care ne duce spre ideea de responsabilitate pentru propria fericire, pentru o viata frumoasă, realizată, armonioasă, echilibrată, în perfecta concordanță cu înțelepciunea inimii („SUNT  RESPONSABIL PENTRU PROPRIA MEA FERICIRE”). „Fii stăpân pe tine însuți și vei stăpâni lumea” Feodor Dostoievski

Om și Floarea Vieții – simbolistică

În filozofia hindusă se crede că atunci când creația a început să se manifeste, conștiința divină a luat mai întâi forma primară și originară manifestată prin vibrația sunetului AUM.

Acest sunetul a fost menționat prima dată în Upanishad – o colecție de texte sacre hinduse. Mandukya Upanishad, care îi este dedicată lui “OM”, începe astfel: “Om este un cuvânt indestructibil. Om este universul. Trecutul, prezentul și viitorul, ceea ce a fost, ce este și ce va fi. De asemenea, tot ceea ce există dincolo de granițele timpului este tot om.”

Floarea Vieții – un simbol delicat, armonios, pur ca o FLOARE dar puternic, grandios, impozant, misterios, magic ca și VIATA. Floarea Vieții este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor neprietene, care indruma la vise mari si alegeri din inima, care aduce purtatorului protecție, noroc, prosperitate, fericire, sănătate și abundență.

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită. Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Vă propun să simțiți  și să purtați aceste simboluri de geometrie sacră cu străveche valoare spirituală și să vibrati in energia deosebită a acestora, apoi să observați ce vitalitate, încredere și poftă de viață veți avea sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul fiintei voastre cât și de tot ceea ce veti materializa în planul terestru, mereu atât surprinzător, complex, dinamic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top