Floarea Vieții imprimata pe tricouri de dama

85,00 lei

Golește

Model print Floarea Vieții * 

Alege imaginea cu care îți personalizezi aceasta creație cu simbolul Floarea Vieții

Informații adiționale despre produsul selectat

Culoare

Alb, Bleu, Galben, Mov, Negru, Portocaliu, Rosu, Roz

Marime

L, M, S, XL, XS, XXL

Floarea Vieții imprimata pe tricouri de dama din bumbac 100 % cu imprimeuri de o calitate superioara.

Floarea Vieții imprimata pe tricouri de dama in diferite variante de culori  si cu oricare dintre cele 60 de imagini disponibile in galerie.

Imaginile se printeaza direct pe material printr-o metoda speciala care face ca imprimeul rezultat sa fie parte din acesta cu aspect placut la atingere (nu cauciucat sau aspru) si sa fie rezistent in timp si  la orice temperatura de spalare.

Floarea Vietii este un simbol de geometrie sacra care trimite direct spre concepte și valențe înalte, cu  forță magică și încărcătură energetică deosebită, care  întareste câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Purtatul zilnic al simbolurilor de valenta spirituala inalta ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea acestor simboluri menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Floarea Vieții imprimata pe tricouri de dama acționează la nivel energetic și subtil, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare.

Floarea Vieții imprimata pe tricouri de dama, prin energia puternică  a forţei vieţii pe care o emană simbolul de geometrie sacra,  generează o stare de bine, încredere în forțele proprii și  împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Am imbinat armonios  materiale si imprimeuri, culori si simboluri,  pentru a materializa prin Floarea Vieții imprimata pe tricouri de dama creatia din inima menita sa bucure sufletul, sa indemne la vise mari, realizari marete si cat mai multe alegeri din inima.

Va propun să acordați încredere  simbolului cu străveche valoare spirituală: Floarea Vieții imprimata pe tricouri de dama, apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre.

„Sunt două feluri de a-ți trăi viața…Unul – de a crede că nu există miracole. Altul – de a crede că totul este un MIRACOL”Albert Einstein

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Floarea Vieții imprimata pe tricouri de dama”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

Shopping Cart
Scroll to Top