-32%

Copacul Vietii cu simboluri sacre – decoratiune superba pentru Paste

149,90 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Dimensiuni 30 × 25 × 30 cm

Copacul Vietii cu simboluri sacre – decoratiune superba pentru Paste – o creatie deosebita formata din suport copacel din lemnisor si 8 decoratiuni oua Paste din plexiglss imprimate cu simbolurile sacre:  Floarea Vietii, Inima, Floarea Vietii Yin&Yang, Cubul lui Metatron,  cele 7 chakre, Hamsa, Ochisorul protector. Inaltimea copacelului este de 30 cm, fiecare decoratiune cu simbol avand dimensiunea de: 8.5/6 cm cu 0.4 cm grosime.

Aceasta creatie deosebita face parte din Colectia FOLconcept: De Paşte daruieste-ti o bucurie! Daruieste-ti o creatie deosebita, menita sa iti bucure sufletul! Creatiile FOLconcept materializeaza simboluri sacre in creatii izvorate din intelepciunea inimii menite sa indrume spre vise mari si realizari marete  … dar si spre magie, echilibru, armonie, spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

Copacul Vietii cu simboluri sacre – decoratiune superba pentru Paste – simbolistica

Decoratiunile in forma de ou din copacel sunt cu simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte – cu forță magică și încărcătură energetică deosebită – care ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, cu alții și Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă, compasiune  si intelegere.

 

Copacul Vieții – simbol cu puternice implicații spirituale care exprimă armonia dintre Divin și lumesc, dintre Cer și Pământ, dintre Creator și Creație. Este simbolul care exprimă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ”.

Simbol al vieții în continuă evoluție, în ascensiune spre cer, arborele înlesnește comuniunea între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin rădăcini; suprafața pământului, prin trunchi și crengile de jos; înaltul, prin ramurile dinspre vârf.

Avându-și rădăcinile înfipte în pământ și crengile înălțate spre cer, arborele este socotit ca un simbol al raporturilor ce se stabilesc între pământ și cer. În acest sens, el are caracterul unui centru de armonizare și echilibru. Mai mult decât atât, acest arbore central care, prin prezența și puterea lui, acoperă întreg domeniul gândirii de la cosmos până la om, de la Dumnezeu (creator) la om (creație) . Copacul exprimă perfect relația dintre noi și tărâmul ceresc. În plus , este o hartă de conștiință care înlesnește apropierea de Dumnezeu .

Arborele Vieții ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, alții și Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă.

 

Energia puternică a acestui simbol- asociat cu perfecțiunea, pacea, liniștea, împlinirea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Copacul Vietii cu simboluri…

Copacul Vietii cu simboluri sacre – decoratiune superba pentru Paste Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Copacul Vietii cu simboluri sacre – decoratiune superba pentru Paste”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top