Colier Sri Yantra

(O recenzie client)

170,00 lei

Disponibilitate: În stoc

SKU: CSI01 Categorie: Etichete: ,

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 2.85 g
Dimensiuni 44.5 × 2.4 × 0.3 cm

Colier Sri Yantra – creatie handmade deosebita din Argint 925 Premium, manufacturat fin  in tehnica 3 D –  acest efect conferind o profunzime deosebita simbolului.

Acest Colier Sri Yantra este livrat in cutiuta  cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile simbolului. Diametrul simbolului  este de: 2.4 cm, iar lungimea lantului 44.5 cm.

Colier Sri Yantra – o bijuterie- simbol cu puteri cosmice

Sri Yantra, cunoscută și sub numele de Shree Yantra sau Sri Chakra este una dintre cele mai puternice și importante Yantras (diagrama sacra) care vă ajută să vă îndepliniți visele. Este considerată mama tuturor Yantras, deoarece toate provin din această diagramă.

Diagramă străveche cu puteri cosmice foarte puternice, are capacitatea de a  concentra energiile și de a indeplini dorinte. „Shree Yantra” înseamnă Instrument pentru avere – de aceea se spune ca are puterea de a aduce abundență materială și spirituală în viața celui care o poarta.

Acest simbol străvechi de geometrie sacre este considerat a avea puterea de a șterge ceața care înconjoară viața unei persoane. Este sursa de energie pură cu puteri magnetice magnifice. Se spune că  este o magazie divină de energie cu valuri de vibrații pozitive care sunt transmise în împrejurimile unde este așezat , curățând toate energiile negative.

Despre Sri Yantra

Sri Yantra este o forma de diagrama sacra (yantra), numită „regina yantrasului”  fiind simbolul marelui principiu al mamei divine, sursa de energie, putere și creativitate. Tradițiile vedice, în special școala Shra Vidya din tantra, consideră designul ca reprezentarea universului, precum și corpul zeiței legate de principiul feminin al shakti, sau al energiei. Fiecare linie, triunghi și petală de lotus simbolizează un tip specific de shakti – energie.

Pătratul exterior reprezintă elementul pământ – în geometria sacră vedică, pătratul corespunde pământului. Patratul din afară reprezintă emoții mundane, cum ar fi furia, frica și dorințele lumești. Yoghinul meditează pe pătratul exterior pentru a învinge aceste energii tulburătoare. Structurile în formă de T din pătrat sunt considerate porțile celor patru direcții și punctele de intrare ale yantrei.

Urmează trei cercuri care reprezintă trecutul, prezentul și viitorul. Înăuntru este primul inel de șaisprezece petale de lotus care reprezintă împlinirea completă a tuturor speranțelor și dorințelor. Concret, petalele reprezintă cele zece organe ale percepției și acțiunii (limbă, nas, gură, piele, ochi, urechi, picioare, mâini, brațe și organele reproducătoare), precum și cele cinci elemente: pământ, apă, foc, aer, și spațiu. A șaisprezecea petală reprezintă mintea, care adună și interpretează informații din percepțiile interactivității elementelor. Urmează un lotus cu opt petale. Fiecare petală guvernează o activitate specifică: vorbirea, apucarea, mișcarea, separarea, plăcerea, schimbarea, atracția și calmitatea. În cadrul lotusului interior se află primul set de triunghiuri interblocate. Cele care se orientează în sus reprezintă principiul masculin; în jos reprezintă femininul. Aceste triunghiuri reprezintă, de asemenea, calități și Shaktis – energii. Pornind de la cel mai jos triunghi exterior și se deplasează într-un cerc în sensul acelor de ceasornic, ele sunt agitație, urmărire, atracție, încântare, amăgire, imobilitate, eliberare, control, plăcere, intoxicație, realizare a dorinței, lux, mantră și distrugerea dualității. Următorul cerc are aceeași secvență și direcție, pornind de la cel mai jos triunghi și mișcând în sens invers acelor de ceasornic. Primul triunghi este cel care dă toate realizările. Următorul este cel care dăruiește bogăție. Al treilea este energia activităților care îi mulțumeste pe toți. Al patrulea este aducătorul tuturor binecuvântărilor. Al cincilea reprezinta cea mai mare dintre toate dorințele. Următoarea este eliminarea tuturor suferințelor. Al șaptelea este considerat al transformatii. Al optulea este învingătorul tuturor obstacolelor. Al nouălea este aducătorul frumuseții, iar al zecelea este dăruitorul norocului. Cele zece triunghiuri mai mici din al treilea cerc reprezintă, începând de la același triunghi, cel mai de jos și se mișcă în sens invers acelor de ceasornic: omnisciență, atotputernică, suveranitate, cunoaștere, distrugerea oricărei boli, sprijin necondiționat, înfrângerea tuturor relelor, protecție și atingerea tuturor dorințelor. . Al patrulea cerc de triunghiuri, care începe din nou în același punct și se mișcă în sens invers acelor de ceasornic, reprezintă: susținerea, crearea, dizolvarea, plăcerea, durerea, frigul, căldura și capacitatea de a alege acțiunea. În spațiul interior final, yogiul sau yoginul vizualizează cinci săgeți reprezentând lumea simțurilor, un arc, reprezentând mintea, o gaură, reprezentând atașamentul și un băț, reprezentând aversiunea. Triunghiul central este cel care dă toată perfecțiunea. În mijlocul triunghiului central se află un hindus, reprezentând conștiința pură și starea inițială de a fi.

 

 

1 recenzie pentru Colier Sri Yantra

  1. Ivan Iarina

    Este foarte frumos! Il port cu drag de 1 luna decand l-am comanda nu ma pot desparti de el!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top