-30%

Colier Samanta Vietii cu cristale

146,30 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 3.32 g
Dimensiuni 44.6 × 2.3 × 0.3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Colier Samanta Vietii cu cristale: creatie handmade deosebita din Argint 925 premium si cristale multifatetate.

Acest Colier Samanta Vietii cu cristale multifatetate  se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolului Samanta Vietii. Diametrul simbolului  este de 2.3  cm iar lungimea lantului  este de 44.6 cm..

Colierul este o creatie deosebita special creata pentru cei care traiesc in energia inimii, in intuitie si simtire. Acest Colier Samanta Vietii cu cristale ne indruma calea spre un dialog direct cu Divinitatea, spre intelegerea invataturilor stravechi si reconectarea cu acestea prin simboluri de geometrie sacra ancestrala.

Simbolul Samanta Vietii  de pe colier este inconjurat de un cerc de cristale multifatetate de cuart. Cristalele multifatetate alunga energiile negative, protejand purtatoarea prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene.

Bratara Samanta Vietii cu cristale – o bijuterie in care energia straluceste

Samanta Vietii reprezinta primul tipar al geometriei sacre din intregul Univers.

Puterea simbolurilor de geometrie sacra ne indruma sa renuntam la ego si sa pastram in fiinta noastra perfecta simpla vastitate a Universului. Ele au o energie deosebita care ne ajuta sa mutam esenta firii noastre din creier in inima, acolo unde este cea mai inalta vibratie si unde daca vrei poti, daca visezi materializezi. ” Priveste si simte ca realitatea din inima ta devine realitatea lumii exterioare” Daniel Mitel.

Samanta Vietii – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Samanta Vietii este un simbol universal al creației, ce se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale. Samanta Vietii este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce functionează ca și componentă de bază … Colier Samanta Vietii cu…

Colier Samanta Vietii cu cristale Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Samanta Vietii cu cristale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top