-24%

Colier multiple simboluri sacre din argint

175,00 lei

Stoc epuizat

Colier multiple simboluri sacre – creatie handmade deosebita –  realizat manual cu matrite unice din Argint 925 premium.  Simbolurile si magelutele din Argint 925 premium sunt dispuse pe snur de matase cerat. Acesta este tratat special pentru o rezistenta desebita si pentru a nu retine apa.

Dimensiuni:

  • lungime desfasurata: 37.5 cm – este prevazut ca un colier tip choker care se poarta fix la baza gatului.

Dimensiuni simboluri: 1.1 (Ingeras), 1.2 cm (Infinit), 1.1 (Trifoi cu 4 foi),  1.3 cm (OM),   1 cm (Steluta), 1.2 cm (Hamsa), 1.5 cm (Mantra Believe).  Pret: 230 lei.

Colierul multiple simboluri sacre din argint  este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile tuturor simbolurilor.

Colier multiple simboluri sacre din argint – Despre simboluri

Colier multiple simboluri sacre –  creatie deosebita cu simboluri sacre si semnificatii profunde:

  • Ingeras (simbolul  minunilor, de bucuriei si armoniei din viata noastra, simbol cu energia calda, benefica, zglobie a sperantei si gandului bun care transforma visele in minuni si care vibreaza in armonie cu supremul)
  • Steluta (simbolul stralucirii, genialitatii si al sublimului)
  • Hamsa ( protecția împotriva forțelor neprietene, simbol care ne aduce bunătate, abundență, fertilitate, noroc și sănătate)
  • Mantra Believe ( Credinta in maretia vietii si  in minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia)
  • OM (vibratia creatoare primordiala),
  • Infinitul (absolutul si energia fara de sfarsit),
  • Trifoiul cu 4 foi (simbol traditional romanesc al norocului, al unei vieti fericite si implinite)

Bijuteria face parte din colectia #life.  Colectia – declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile, a cauta/trai/simti magia si a face fiecare moment sa conteze. “Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta” Mark Twain.

De ce sa porti Colierul multiple simboluri sacre

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta. Aceste simboluri sunt asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea. Aceasta imbinare transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită. Intăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă. Duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

Hamsa sau Mana Fatimei – Origini, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi … Colier multiple simboluri sacre…

Colier multiple simboluri sacre din argint Citește mai departe »

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care inseamna nemarginit) se refera la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fara sfarsit” sau „mai mare decat cel mai mare lucru la care te poti gandi”. In filozofie, infinitul se refera la spatiu si timp, precum in prima antinomie a lui Kant. Atat in … Colier multiple simboluri sacre…

Colier multiple simboluri sacre din argint Citește mai departe »

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. Este … Colier multiple simboluri sacre…

Colier multiple simboluri sacre din argint Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier multiple simboluri sacre din argint”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top