-24%

Colier multiple simboluri sacre din argint

230,00 lei 175,00 lei

Stoc epuizat

Anunță-mă când apare in stoc

Descriere

Colier multiple simboluri sacre – creatie handmade deosebita –  realizat manual cu matrite unice din Argint 925 premium.  Simbolurile si magelutele din Argint 925 premium sunt dispuse pe snur de matase cerat. Acesta este tratat special pentru o rezistenta desebita si pentru a nu retine apa.

Dimensiuni:

  • lungime desfasurata: 37.5 cm – este prevazut ca un colier tip choker care se poarta fix la baza gatului.

Dimensiuni simboluri: 1.1 (Ingeras), 1.2 cm (Infinit), 1.1 (Trifoi cu 4 foi),  1.3 cm (OM),   1 cm (Steluta), 1.2 cm (Hamsa), 1.5 cm (Mantra Believe).  Pret: 230 lei.

Colierul multiple simboluri sacre din argint  este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile tuturor simbolurilor.

Colier multiple simboluri sacre din argint – Despre simboluri

Colier multiple simboluri sacre –  creatie deosebita cu simboluri sacre si semnificatii profunde:

  • Ingeras (simbolul  minunilor, de bucuriei si armoniei din viata noastra, simbol cu energia calda, benefica, zglobie a sperantei si gandului bun care transforma visele in minuni si care vibreaza in armonie cu supremul)
  • Steluta (simbolul stralucirii, genialitatii si al sublimului)
  • Hamsa ( protecția împotriva forțelor neprietene, simbol care ne aduce bunătate, abundență, fertilitate, noroc și sănătate)
  • Mantra Believe ( Credinta in maretia vietii si  in minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia)
  • OM (vibratia creatoare primordiala),
  • Infinitul (absolutul si energia fara de sfarsit),
  • Trifoiul cu 4 foi (simbol traditional romanesc al norocului, al unei vieti fericite si implinite)

Bijuteria face parte din colectia #life.  Colectia – declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile, a cauta/trai/simti magia si a face fiecare moment sa conteze. “Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta” Mark Twain.

De ce sa porti Colierul multiple simboluri sacre

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta. Aceste simboluri sunt asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea. Aceasta imbinare transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită. Intăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă. Duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…