Colier Mandala Unimii cu cristale si opal – Bijuterie din argint

180,00 lei

  Golește

  Descriere

  Colier Mandala Unimii cu cristale si opal – creatie deosebita din Argint 925 premium, opal si cristale. Colierul este realizat in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte simbolului.

  Mandala Unimii este simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al abundentei si al respectului pentru intreaga VIATA.

  Atat cristalele cat si opalul central sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Diametrul pandantivului este de 3.2 cm iar lungimea lantului este de 45 cm.

  Colierul este disponibil in doua variante:

  • Argint 925 premium AURIT
  • Argint 925 premium.

  Colierul este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile simbolurilor de geometrie sacra.

  Bijuteria din argint face parte din colectia #life, colectie care celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze.

  Linia de bijuterii cu minerale/cristale este special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

  Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

  Despre mandala Unimii

  Existenta si lumina emana din Spiritul, Constiinta, Creatia Unului manifestandu-se in plan lumesc prin principiul Unimii. Unimea este asociata cu Pacea Eternă, Iubirea Divină,  Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei.

  Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate si sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

  „Acolo unde ești se află lumea întreagă.” William Shakespeare

  Unimea este coerența, ceea ce face ca toate lucrurile sa aibe un sens, sa fie intedependente, sincrone. Unimea este unitatea in legatura, inteligenta infinita care leaga toate lucrurile coerente. Pentru ca atunci cand  toate au un sens, ele nu se risipesc.

  In Unime se face comunicarea cu planurile cele mai inalte, se atinge puntea dintre ideal si posibil.

  Vezi poate iti plac si cerceii Mandala Unimii cu Cristale si Opal!

  Informații suplimentare

  Culoare

  Argint 925 Premim, Argint 925 Premium AURIT

  Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

  Ați putea dori, de asemenea…