-4%

Colier Luna Samanta Vietii si Ochisor protector

163 lei

Disponibilitate: În stoc

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 2 g
Dimensiuni 45 × 1 × 0,5 cm
Material metal

Argint 925

Colier Luna Samanta Vietii si Ochisor protector –  creatie  deosebita din Argint 925 premium, manufacturata fin in tehnica 3D, tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Acest Colier Luna Samanta Vietii si Ochisor protector se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolului de valenta spirituala inalta. Dimensiunea pandantivului  este de 2 / 1  cm iar lantul masoara 45 cm.

Colierul este infrumusetat cu o mica margea manufacturata in forma unui Ochisor protector.

Colier Luna Samanta Vietii si Ochisor protector – simbolistica

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea armonioasa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a indruma spre un echilibru intre corpul fizic si spirit, o armonie intre exterior si interior, o stare speciala de fericire, incredere in fortele proprii si implinire.

Luna, simbolistica puternica feminina a intuitiei, gratiei, interiorului divin, sensibil, misterios este delicat pusa in valoare prin incursiuni de Seminte ale Vietii.

Samanta Vietii este simbolul creatiei si al fertilitatii. Cand procesul creației ia sfârșit, în ziua „Sabatului” sau ziua de odihnă a Arhitectului Cosmic, Sămânța Vieții este completă. Procesul creației arată ca o succesiune de divizări celulare, ilustrate într-un ou fertilizat. Această divizare divină are loc până când celulele sau cercurile se suprapun, creând astfel forma perfectă de floare, simbolul „Sămânța Vieții”.  Acest patern îl putem asocia astfel cu:

Primul tipar al Geometriei Sacre din intregul Univers;

Simbolul sacru al creatiei, fertilitatii, FRUCTIFICARII, sporirii, inmultirii resurselor energetice;

Simbol care NE RECONECTEAZA CU MISIUNEA PERSONALA, ne reaminteste cine suntem cu adevarat;

Simbolul PROSPERITATII pe toate planurile, atat pe cel material cat si pe cel sensibil.

Ochisorul protector

Simbolul ochiului este asociat in mai toate culturile lumii cu prezenta divina interioara, cu sclipirea divina, fiind cunoscut si apreciat pentru puterile sale benefice. Este un simbol universal care trimite spre concepte inalte ca si  claritate, intelepciune, putere interioara.

Este un simbol de protectie ce ne aduce energia soimului, acesta reprezentand spiritul, concentrarea, libertatea, determinarea, aspiratiile, intensitatea, superioritatea.

Ochiul are o pregnanta simbolistica de natura spirituala in mai toate popoarele lumii. El ne deschide orizonturile si ne ajuta sa percepem Universul. Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului, lucru ce poate explica de ce simbolistica acestora tinde sa fie mai mult de natura spirituala.

Sămânța Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Sămânța Vieții este un simbol universal al creației, ce se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale. Sămânța Vieții este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce funcționează ca și componentă de bază … Colier Luna Samanta Vietii…

Colier Luna Samanta Vietii si Ochisor protector Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Luna Samanta Vietii si Ochisor protector”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.