Colier Infinit si Mandala Unimii

159,00 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 3,29 g
Dimensiuni 44 × 1,5 × 0,3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Colier Infinit si Mandala Unimii – creatie deosebita din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe si albastre. Colierul este realizat in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Lungimea lantului este de 44 cm, lungimea pandantivului fiind de 3.5 cm. Diametrul  pandantivului mare:  1.5 cm, a celui mijlociu: 0.6 cm, a celui mic: 0.3 cm .

Acest Colier Infinit si Mandala Unimiii este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolurilor.

Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza simbolurile colierului alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

Colier Infinit si Mandala Unimii – simbolistica
Despre Mandala Unimii

Mandala Unimii este  simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al abundentei si al respectului pentru intreaga VIATA. Existenta si lumina emana din Spiritul, Constiinta, Creatia Unului manifestandu-se in plan lumesc prin principiul Unimii. Unimea este asociata cu Pacea Eternă, Iubirea Divină,  Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate si sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

Despre simbolul Infinitului

De-a lungul timpului, în diverse culturi simbolul infinit a fost utilizat pentru a reprezenta diferite concepte și idei. În India și Tibetul antic, infinitul însemna perfecțiune, echilibrul, armonia dintre feminin și masculin. Cele doua cercuri ale cifrei 8 culcate amintesc de legatura dintre cer si pamant.

 

Colierul Infinit  si Mandala Unimii ne poate ajuta in comunicarea cu planurile cele mai inalte,  sa atingem puntea dintre ideal si posibil, dintre real si minune, indeplinindu-ne asftel dorintele sincere izvorate din puritate sufleteasca, bunatate si marinimie.

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care înseamnă nemărginit) se referă la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fără sfârșit” sau „mai mare decât cel mai mare lucru la care te poți gândi”. În filozofie, infinitul se referă la spațiu și timp, precum în prima antinomie a lui Kant. Atât în … Colier Infinit si Mandala…

Colier Infinit si Mandala Unimii Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Infinit si Mandala Unimii”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top