Colier Infinit si Mandala Unimii

170 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 2,86 g
Dimensiuni 45 × 1 × 0,3 cm
Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Zircon incolor

Colier Infinit si Mandala Unimii – creatie deosebita din Argint 925 premium si cristale  multifatetate albe si albastre. Colierul este realizat in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Lungimea lantului este de 45 cm.  Dimensiunea  pandantivului mare:  2,7/1 cm iar dieametrul pandantivul mic este de 0,7 cm.

Acest Colier Infinit si Mandala Unimiii este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolurilor.

Cristalele multifatetate de zircon care infrumuseteaza simbolurile colierului alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

Colier Infinit si Mandala Unimii – simbolistica
Despre Mandala Unimii

Mandala Unimii este  simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al abundentei si al respectului pentru intreaga VIATA. Existenta si lumina emana din Spiritul, Constiinta, Creatia Unului manifestandu-se in plan lumesc prin principiul Unimii. Unimea este asociata cu Pacea Eternă, Iubirea Divină,  Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate si sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

Despre simbolul Infinitului

De-a lungul timpului, în diverse culturi simbolul infinit a fost utilizat pentru a reprezenta diferite concepte și idei. În India și Tibetul antic, infinitul însemna perfecțiune, echilibrul, armonia dintre feminin și masculin. Cele doua cercuri ale cifrei 8 culcate amintesc de legatura dintre cer si pamant.

Colierul Infinit  si Mandala Unimii ne poate ajuta in comunicarea cu planurile cele mai inalte,  sa atingem puntea dintre ideal si posibil, dintre real si minune, indeplinindu-ne asftel dorintele sincere izvorate din puritate sufleteasca, bunatate si marinimie.

Zirconul te ajută să fii mai în pace cu tine însuți. Mărește puterea fizică și mentală a purtătorului său și este bun pentru ușurarea meditației. Contribuie la materializarea viziunilor și viselor în realitate. Oferă echilibru fizic, emoțional și spiritual pentru aproape toate semnele zodiacale. Aduce abundență și prosperitate familiei purtătorului. Oferă trecere clară către energiile blocate din corp și aduce armonie generală. Poate fi purtat în coliere, inele, pandantive și brățări. Pe lângă frumusețe, aduce purtătorului circumstanțe de bun augur care duc, de exemplu, la achiziționarea unui vehicul precum o mașină (Venus în hinduism este reprezentat de „Vaahan-Kaarak” care înseamnă vehicul-transportator).

Cristalul de Zircon ajută la îmbunătățirea memoriei purtătorului. Ajută la prevenirea atacurilor de migrenă și a oboselii care vine odată cu bătrânețea. Aduce pace și puritate inimii celui care îl poartă, dar și celor din jurul lui.

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care înseamnă nemărginit) se referă la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fără sfârșit” sau „mai mare decât cel mai mare lucru la care te poți gândi”. În filozofie, infinitul se referă la spațiu și timp, precum în prima antinomie a lui Kant. Atât în … Colier Infinit si Mandala…

Colier Infinit si Mandala Unimii Citește mai departe »

Cristalul de Zircon – Piatră prețioasă veche de când e Pământul!

Zirconul este un mineral care aparține grupului de nezosilicați. Zirconul apare în multe culori, inclusiv roșu, roz, maro, galben, brun sau negru. De asemenea, zirconul poate fi incolor. Culoarea naturală a zirconului variază între incolor, galben-auriu, roșu, brun, albastru și verde. Culoarea zirconilor poate fi uneori schimbată prin tratament termic, dar asta nu le schimbă … Colier Infinit si Mandala…

Colier Infinit si Mandala Unimii Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Infinit si Mandala Unimii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.