-20%

Colier Infinit cu cristale multifatetate protectoare

159,90 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 3.34 g
Dimensiuni 45 × 0.8 × 0.3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Colier Infinit cu cristale multifatetate protectoare – creatie deosebita din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe. Colierul este realizat in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Lungimea pandantivului este de 4.3 cm iar latimea 0.8 cm, lungimea lantului este de 45 cm. Colierul este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolului Infinit – simbol de valenta spirituala inalta si de o energie deosebita.

Cristalele multifatetate de cuart care infrumuseteaza semnul Infinitului alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene ,protejand astfel purtatoarea.

Colier Infinit cu cristale multifatetate protectoare –

Despre simbolul Infinitului

De-a lungul timpului, în diverse culturi simbolul infinit a fost utilizat pentru a reprezenta diferite concepte și idei. În India și Tibetul antic, infinitul însemna perfecțiune, echilibrul, armonia dintre feminin și masculin. Cele doua cercuri ale cifrei 8 culcate amintesc de legatura dintre cer si pamant.

 

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care inseamna nemarginit) se refera la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fara sfarsit” sau „mai mare decat cel mai mare lucru la care te poti gandi”. In filozofie, infinitul se refera la spatiu si timp, precum in prima antinomie a lui Kant. Atat in … Colier Infinit cu cristale…

Colier Infinit cu cristale multifatetate protectoare Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Infinit cu cristale multifatetate protectoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top