Sale!

Colier Hamsa

160,00 lei

Stoc epuizat

SKU: COL032 Categorie: Etichete: , ,
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Colier Hamsa,  turnat din aliaj de staniu fara nichel si plumb, acoperit cu argint, decorat cu email in diferite culori, conform traditiei marocane, cristal Swarovski® si element textil din matase.

Creatie handmade cu matrita unica, acest Colier Hamsa  transpune in plan material un simbol sacru asociat cu protectia divina, cu perfectiunea si echilibrul.

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscută ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism.

Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. I se mai spune Mâna Fatimei si  poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi cu susul în jos, în funcție de cultură. In plus, simbolurile prezentate în mână sunt importante și variază funcţie de religie sau locaţie.

În ciuda variațiilor, Mâna Fatimei este un motiv arhetipal care vorbește dincolo de frontierele limbilor pământului, de cultură și de convingerile religioase, care aduce purtatorului protectie, noroc, fericire, sanatate si abundenta.

Creat din energia puternică a unui simbol asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea,  acest Colier Hamsa transmite  o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între toate trairile interioare si tot ceea ce se materializeaza la exterior.

Colier Hamsa realizat cu matrita unica,  special conceputa in vibratia si energia simbolului de valenta spirituala inalta

Parte integranta a Bijuteriilor FolConcept, acest Colier Hamsa reprezinta o imbinare armonioasa intre metale, decoratiuni, traditii si simboluri spirituale, reusind sa transpuna in plan real materializarea creatiei din inima menite sa bucure sufletul. Bijuteriile FolConcept, placate cu argint, sunt realizate ecologic (fără impact negativ asupra mediului înconjurător), prin acoperirea unui metal de bază neprețios cu un strat fin de argint. Bijuteriile nu au conținut de nichel sau plumb, nu pun în pericol sănătatea sau mediul înconjurător.

Am lucrat cu energia puternică a unui simbol asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea pentru a transmite prin intermediul acestui Colier Hamsa tot ceea ce inseamna starea de bine,  echilibrul perfect dintre mental si inima care creaza o armonie între interiorul nostru perfect si exteriorul atat de complex.

 

Hamsa sau Mâna Fatimei – Origini, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, șamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Astăzi, chiar și în lumea modernă, suntem înconjurați de simboluri ale căror credințe și tradiții datează de mii de ani. Strămoșii au reușit … Colier Hamsa Citește mai…

Colier Hamsa Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top