Colier Hamsa si Steaua lui David

170,00 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 3.36 g
Dimensiuni 3 × 1.5 × 0.2 cm
Material metal

Argint 925

Culoare

Argintiu

Colier Hamsa si Steaua lui David, creatie handmade deosebita din Argint 925 Premium. Dimensiune simbol Hamsa: 3/1.5 cm, lungime lant 45 cm.

Acest Colier Hamsa si Steaua lui David  este livrat in cutiuta  cadou bijuterii impreuna cu o carticica ce contine explicatiile celor doua simboluri de valenta spirituala inalta.

Colier Hamsa si Steaua lui David – o bijuterie cu multiple beneficii

Hamsa este considerata o amuleta norocoasa si un  simbol de protecție împotriva vibratiilor negative.

Hamsa este asemuita cu o mana sacra –  mana lui Dumnezeu pe pamant. Este un simbol al vindecarii si al miracolelor, care atrage toate fortele binelui spre purtatoare, protejand-o de influentele negative, care sunt in afara controlului constient.

Despre Steaua lui David

Steaua lui David este considerată un simbol al armoniei și al păcii. Steaua lui David sau Steaua cu 6 colţuri sau hexagrama este un simbol iniţiatic al macrocosmosului, care uneşte cerul cu pământul, cu o mare putere de protecţie, el fiind compus din două triunghiuri suprapuse, având ca semnificaţie existenţa Divinităţii în ambele planuri: celest şi material.

Cele sase colturi a celor doua triunghiuri suprapuse in Steaua lui David corespund celor sase zile ale creatiei. Acestea reprezinta, de asemenea, cele sase atribute ale lui Dumnezeu: dragoste, putere, intelepciune, mila, maiestate si justitie.

 

Hamsa sau Mana Fatimei – Origini, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi … Colier Hamsa si Steaua…

Colier Hamsa si Steaua lui David Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Hamsa si Steaua lui David”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top