Colier Hamsa si Steaua lui David

170,00 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 3,36 g
Dimensiuni 3 × 1,5 × 0,2 cm
Material metal

Argint 925

Culoare

Argintiu

Colier Hamsa si Steaua lui David, creatie handmade deosebita din Argint 925 Premium. Dimensiune simbol Hamsa: 3/1.5 cm, lungime lant 45 cm.

Acest Colier Hamsa si Steaua lui David  este livrat in cutiuta  cadou bijuterii impreuna cu o carticica ce contine explicatiile celor doua simboluri de valenta spirituala inalta.

Colier Hamsa si Steaua lui David – o bijuterie cu multiple beneficii

Hamsa este considerata o amuleta norocoasa si un  simbol de protecție împotriva vibratiilor negative.

Hamsa este asemuita cu o mana sacra –  mana lui Dumnezeu pe pamant. Este un simbol al vindecarii si al miracolelor, care atrage toate fortele binelui spre purtatoare, protejand-o de influentele negative, care sunt in afara controlului constient.

Despre Steaua lui David

Steaua lui David este considerată un simbol al armoniei și al păcii. Steaua lui David sau Steaua cu 6 colţuri sau hexagrama este un simbol iniţiatic al macrocosmosului, care uneşte cerul cu pământul, cu o mare putere de protecţie, el fiind compus din două triunghiuri suprapuse, având ca semnificaţie existenţa Divinităţii în ambele planuri: celest şi material.

Cele sase colturi a celor doua triunghiuri suprapuse in Steaua lui David corespund celor sase zile ale creatiei. Acestea reprezinta, de asemenea, cele sase atribute ale lui Dumnezeu: dragoste, putere, intelepciune, mila, maiestate si justitie.

 

Hamsa sau Mâna Fatimei – Origini, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, șamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Astăzi, chiar și în lumea modernă, suntem înconjurați de simboluri ale căror credințe și tradiții datează de mii de ani. Strămoșii au reușit … Colier Hamsa si Steaua…

Colier Hamsa si Steaua lui David Citește mai departe »

Steaua lui David – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Steaua lui David: acea stea cu șase colțuri care este unirea a două triunghiuri, este recunoscută ca simbol al evreilor din întreaga lume și al statului modern Israel. Are și alte semnificații, iar aceste semnificații sunt considerate semnificative pentru mulți oameni din întreaga lume; fie că sunt evrei sau nu. Steaua lui David este considerat … Colier Hamsa si Steaua…

Colier Hamsa si Steaua lui David Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top