-30%

Colier Hamsa cu cristale colorate

147,00 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 3.74 g
Dimensiuni 45 × 2.5 × 0.3 cm
Material metal

Argint 925

Culoare

Argintiu

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart, Turcoaz

Colier Hamsa cu cristale colorate, creatie handmade deosebita cu cristale albe, colorate si lant cu margele de argint 925 Premium. Dimensiune simbol Hamsa: 2.5 cm, lungime lant 45 cm.

Acest Colier Hamsa cu cristale colorate  este livrat in cutiuta  cadou bijuterii impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolului.

Cristalele colorate  care impodobesc fin acest colier sunt: cristale de cuart multifatetate si turcoaze. Cristalele multifatetate de cuart alunga energiile neprietene prin proprietatea lor de a oglindi/reflecta in multiplele lor fete vibratiile, protejand astfel purtatoarea.

Colier Hamsa cu cristale colorate – o bijuterie cu multiple beneficii

Hamsa este considerata o amuleta norocoasa si un  simbol de protecție împotriva vibratiilor negative.

Hamsa este considerata ca o mana sacra –  mana lui Dumnezeu pe pamant. Este un simbol al vindecarii si al miracolelor, care atrage toate fortele binelui spre purtatoare, protejand-o de influentele negative, care sunt in afara controlului constient.

Mâna Fatimei sau Hamsa este un motiv stravechi care vorbește dincolo de barierele limbilor pământului, de cultură și de convingerile religioase, fiind pe langa un simbol al protectiei divine si unul al sperantei, pacii, armoniei interioare, blandetii, gingasiei, puritatii.

 

Hamsa sau Mana Fatimei – Origini, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi … Colier Hamsa cu cristale…

Colier Hamsa cu cristale colorate Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Hamsa cu cristale colorate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top