-20%

Colier Floarea Vietii 3D cu cristale

(O recenzie client)

160,00 lei

Stoc epuizat

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 3,79 g
Dimensiuni 45 × 2,3 × 0,3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Colier Floarea Vietii 3D cu cristale: creatie deosebita manufacturata fin din Argint 925 premium  si cristale multifatetate albe. Colierul este realizat in tehnica 3D – o tehnica inovatoare care confera o profunzime deosebita bijuteriei.

Acest colier Floarea Vietii 3D cu cristale se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolului Floarea Vietii. Diametrul simbolului este de 2.3  cm iar lungimea lantului este de 45 cm.

In jurul simbolului Floarea Vietii sunt incrustate in cerc cristale de cuart alb multifatetate care au rolul de a  alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, protejand astfel purtatoarea.

Colier Floarea Vietii 3D cu cristale – o bijuterie care aduce armonie si echilibru

Floarea Vieții este un simbol universal de valență înaltă care  acționează la nivel energetic și subtil. Aceasta activeaza mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică  a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, echilibru, armonie. Ea ne confera încredere în forțele proprii, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine. „Floarea Vietii genereaza un camp de energie unic si viu, capabil sa echilibreze si sa armonizeze energia dinauntrul si din jurul corpului uman” Floarea Vietii si atingerea nemuririi – Daniel Mitel.

 

 

 

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Colier Floarea Vietii 3D…

Colier Floarea Vietii 3D cu cristale Citește mai departe »

1 recenzie pentru Colier Floarea Vietii 3D cu cristale

  1. Cristina Enache

    L am luat pentru un cadou dar este atat de frumos incat o sa imi comand si eu! Foarte frumoasa prezentarea! Sunteti un magazin de incredere si voi face comenzi le dvs pentru fiecare zi de nastere!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top