-30%

Colier Floarea Vietii 3D cu cristale

147,00 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 3.79 g
Dimensiuni 45 × 2.3 × 0.3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Colier Floarea Vietii 3D cu cristale: creatie deosebita manufacturata fin din Argint 925 premium  si cristale multifatetate albe. Colierul este realizat in tehnica 3D – o tehnica inovatoare care confera o profunzime deosebita bijuteriei.

Acest colier Floarea Vietii 3D cu cristale se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolului Floarea Vietii. Diametrul simbolului este de 2.3  cm iar lungimea lantului este de 45 cm.

In jurul simbolului Floarea Vietii sunt incrustate in cerc cristale de cuart alb multifatetate care au rolul de a  alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, protejand astfel purtatoarea.

Colier Floarea Vietii 3D cu cristale – o bijuterie care aduce armonie si echilibru

Floarea Vieții este un simbol universal de valență înaltă care  acționează la nivel energetic și subtil. Aceasta activeaza mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică  a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, echilibru, armonie. Ea ne confera încredere în forțele proprii, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine. “Floarea Vietii genereaza un camp de energie unic si viu, capabil sa echilibreze si sa armonizeze energia dinauntrul si din jurul corpului uman” Floarea Vietii si atingerea nemuririi – Daniel Mitel.

 

 

 

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Colier Floarea Vietii 3D…

Colier Floarea Vietii 3D cu cristale Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Floarea Vietii 3D cu cristale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top