-21%

Colier Energia Iubirii din argint

190,00 lei 149,90 lei

Colier Energia Iubirii din argint – o creatie deosebita, manufacturata fin din Argint 925 premium, turcoaze si cristale. Colierul este realizat in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte simbolului.

Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Dimensiuni: pandantiv: 2.5/2 cm, lungime lant 45 cm.

Bijuterie in editie limitata – creatie handmade desebita din Colectia FOLconcept: De Craciun daruieste-ti o bucurie! Daruieste-ti o bijuterie deosebita, menita sa iti bucure sufletul! Pentru ca bijuteriile FOLconcept materializeaza simboluri sacre in creatii izvorate din intelepciunea inimii menite sa indrume spre vise mari si realizari marete  … dar si spre magie, echilibru, armonie, spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

Acest colier celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia. Ne indeamna spre a crea si a pretui viata minunata, a vibra in armonie cu SUPREMUL.  Spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze.

“Traiti si creati din energia IUBIRII, din Micul Spatiu al inimii, de acolo de unde este sursa intretii Creatii” – Drunvalo Melchizedek

Despre turcoaz

Turcoazul are un putearnic rol protector impotriva oricaror pericole si riscuri, protejeaza impotriva oricaror energii negative, si impotriva deochiului. Acesta ne protejeaza in timpul calatoriilor.

Atrage protectia si binecuvantarea divina (bun pentru meditatie, rugaciune, post). In multe culturi este considerat talisman de protectie si putere.

Aduce in viata purtatorului noroc, succes financiar, prosperitate. Ne indeamna spre: bunavointa, calm, liniste sufleteasca , echilibru emotional, prietenie, loialitate, comunicare si intelegere.

Turcoazul inspira la bucuria de a ne trai viata, de a fi proprii vindecatori acordand o grija deosebita sanatatii corpului si mintii.

Amplifica creativitatea, curajul, comunicativitatea, spiritualitatea, eficacitatea, capacitatea de a folosi mai bine timpul, starea de bine.

Ne ajuta la inceperea noilor proiecte, la o mai buna organizare, etapizare, ordonare, disciplinare pe orice plan, gasirea unei iesiri dintr-un impas, organizarea si eficientizarea timpului, estimarea corecta a timpului, mentinerea si consolidarea relatiilor.

Reduce tensiunea, incrancenarea, rigiditatea, stresul timpului.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Energia Iubirii din argint”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top