Colier cu inimioare Infinit si Mandala Unimii

250 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 4,19 g
Dimensiuni 44,5 × 0,8 × 0,3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Colier cu inimioare Infinit si Mandala Unimii – creatie deosebita din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe si albastre. Colierul este realizat in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte, speciala bijuteriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Dimensiunea pandantivului este de 4.8/0.8 cm, lungimea lantului fiind de 40.5 cm PLUS 4 cm lant de reglaj.

Acest Colier cu inimioare Infinit si Mandala Unimii este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolurilor.

 Atat cristalul singular cat si celelalte cristale multifatetate de cuart care infrumuseteaza simbolurile de pe colier au rolul de a alunga energiile neprietene prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, protejand astfel purtatoarea.

Colier cu inimioare Infinit si Mandala Unimii – simbolistica

Despre Mandala Unimii

Mandala Unimii este  simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al abundentei si al respectului pentru intreaga VIATA. Existenta si lumina emana din Spiritul, Constiinta, Creatia Unului manifestandu-se in plan lumesc prin principiul Unimii. Unimea este asociata cu Pacea Eternă, Iubirea Divină,  Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate si sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

Despre Inima

Simbolul iubirii, al dragostei neconditionate si al implinirii. Este un simbol vesel, energic, asociat sentimentelor, apropierii și afecțiunii, fiind de asemenea, o reprezentare a centrului fiintei , acolo unde se află sufletul.

Simbolul inimii reprezintă intuiția, răbdarea, dragostea și toleranța, dar e, în același timp, centrul inteligenței. E locul iubirii, dar și al aprecierii si recunostintei.

Despre simbolul Infinitului

De-a lungul timpului, în diverse culturi simbolul infinit a fost utilizat pentru a reprezenta diferite concepte și idei. În India și Tibetul antic, infinitul însemna perfecțiune, echilibrul, armonia dintre feminin și masculin. Cele doua cercuri ale cifrei 8 culcate amintesc de legatura dintre cer si pamant.

Colier cu inimioare Infinit si Mandala Unimii ne indruma sa traim in energia pura, a inimii, in magia bucuriei sincere, in armonia bunatatii si in echilibrul energiei magnifice de a pasi spre noi inceputuri cu inima deschisa.

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care înseamnă nemărginit) se referă la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fără sfârșit” sau „mai mare decât cel mai mare lucru la care te poți gândi”. În filozofie, infinitul se referă la spațiu și timp, precum în prima antinomie a lui Kant. Atât în … Colier cu inimioare Infinit…

Colier cu inimioare Infinit si Mandala Unimii Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier cu inimioare Infinit si Mandala Unimii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top