-20%

Colier Cruce si cristale multifatetate protectoare

(O recenzie client)

192,00 lei

Stoc epuizat

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 6,83 g
Dimensiuni 45 × 2 × 0,5 cm
Material metal

Argint 925

Culoare

Argintiu

Colier Cruce si cristale multifatetate protectoare : creatie handmade deosebita din Argint 925 premium  si cristale multifatetate albe.

Acest Colier Cruce si cristale multifatetate protectoare  este format din pandantiv si lant si se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu un pliant de prezentare a simbolului de valenta spirituala inalta. Dimensiunea pandantivului este de 3,5/2 cm  cm iar lantul masoara 45 cm.

Crucea este incrustata in tehnica 3 D (care confera o profunzime speciala bijuteriei) cu cristale  multifatetate mari. Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

Colier Cruce si cristale multifatetate protectoare – simbolistica

Colierul face parte din colectia #life, colectie care celebreaza si pretuieste maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer.

Acest Colier Cruce si cristale multifatetate protectoare este o bijuterie deosebita care ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si magia, a ne trai visele si a face fiecare moment sa conteze.

„Viața însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă s-o trăiești ca pe ceva magic.” – Albert Einstein

Crucea este un arhisimbol, simbolul Divinitatii si al credintei,chiar revelatia principiului însuși al vieții – cea mai mare forță divină.

Simbolul Crucii este asociat cu: ciclu, flux, reflux, perpetua reînnoire, continuum-ul naștere-renaștere, transformare, devenire, evoluție, îmbunătățire, perfecțiune, și, rezultand de aici: divinitate.

Este simbol al uniunii Cerului cu Pamantul (verticala si orizontala), al permanentei, al repectului si al smereniei. Smerenia este suma tuturor faptelor bune, a curatenei sufletesti si a recunostintei.

 

 

 

1 recenzie pentru Colier Cruce si cristale multifatetate protectoare

  1. Ariana Males

    O bijuterie chiar foarte frumoasa! Este lucrata impecabil! Toate colegele mi-au admirat-o! Va multumesc:).

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top