Colier Chakra Radacina

170 lei

SKU: COLCR001 Categorie: Etichete: , ,
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 2,37 g
Dimensiuni 45 × 2,3 × 0,3 cm

Colier Chakra Radacina –  creatie  deosebita din Argint 925 premium, manufacturata fin in tehnica 3D, tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Acest Colier Chakra Radacina cu ochisor protector se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolului de valenta spirituala inalta. Diametrul pandantivului  este de 2.3  cm iar lantul masoara 45 cm.

Colierul este infrumusetat cu o mica margea manufacturata in forma unui Ochisor protector.

Despre Chakre

Chakrele sau centrele energetice sunt puncte majore de jonctiune intre constiinta si corp, fiecareia fiindu-i asociata o vibratie specifica. Imaginate din cele mai vechi timpuri de catre inteleptii vizionari  ca niste vortexuri de forta vitala, ele sunt asociate cu retele neuronale majore sau sisteme hormonale. Fiecare centru energetic identifica o nevoie umana esentiala. Cand centrul se deschide, energia care curge prin chakra respectiva face posibila satisfacerea acelor nevoi cu un efort minim. Daca exista un blocaj intr-una dintre regiunile sistemului minte-corp, energia devine stagnata, iar intentiile noastre sunt mai greu de materializat.

Exista 7 chakre prin intermediul carora circula energia (lumina). Ele sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale in punctele principale ale sistemului nervos central (ex: lombar, cervical, toracal, sacral). Conceptul de chakra il regasim atat in hinduism cat si in budism. Fiecare chakra are functii specifice care, reglate, ne ajuta sa fim echilibrati in intregime si sa functionam in armonie perfecta. Eliminarea blocajelor din sistemele noastre energetice ne ajuta sa remediem problemele spirituale, emotionale, mentale si fizice care apar din incapaciatea de a radia energia liber.

Despre Chakra Radacina – Muladhara

Chakra radacina este localizata in coccis, vertebra de la baza coloanei vertebrale, guvernand nevoile noastre elementare de supravietuire si imunitatea. Cand energia curge neingradita prin acest centru, putem fi incredintati ca ne vom implini nevoile fundamentale fara efort, ca suntem in siguranta si avem incredere in noi. Cand exista un blocaj in aceasta zona, vom avea tendinta de a ne simti nelinistiti si ingrijorati.

Prima chakra ne conecteaza cu pamantul si ne furnizeaza informatiile esentiale despre resursele de care dispunem in urma actiunilor pe care le intreprindem. A pastra deschis canalul energiei si a permite curgerea ei prin aceasta chakra-sursa reprezinta cheia implinirii fizice si emotionale, ceea ce te va face sa te simti ancorat, stabil si confortabil.

Chakra Radacina este legata de instinct, securitate, supravietuire si de potentialitatea umana. Este simbolizata printr-o floare de lotus cu 4 petale. Chakra radacina implica sexualitatea, dorinta si obsesia. Din punct de vedere fiziologic guverneaza sexualitatea, mental guverneaza stabilitatea, emotional guverneaza senzualitatea iar spiritual guverneaza simtul securitatii, protectiei, increderii.

Ochisorul protector – simbolistica

Simbolul ochiului este asociat in mai toate culturile lumii cu prezenta divina interioara, cu sclipirea divina, fiind cunoscut si apreciat pentru puterile sale benefice. Este un simbol universal care trimite spre concepte inalte ca si  claritate, intelepciune, putere interioara.

Este un simbol de protectie ce ne aduce energia soimului, acesta reprezentand spiritul, concentrarea, libertatea, determinarea, aspiratiile, intensitatea, superioritatea.

Ochiul are o pregnanta simbolistica de natura spirituala in mai toate popoarele lumii. El ne deschide orizonturile si ne ajuta sa percepem Universul. Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului, lucru ce poate explica de ce simbolistica acestora tinde sa fie mai mult de natura spirituala.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Chakra Radacina”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top