Colier Chakra Intuitiei

170 lei

SKU: COLCHI001 Categorie: Etichete: , ,
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 2,27 g
Dimensiuni 45 × 2 × 0,5 cm
Material metal

Argint 925

Colier Chakra Intuitiei –  creatie  deosebita din Argint 925 premium, manufacturata fin in tehnica 3D, tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Acest Colier Chakra Intuitiei cu ochisor protector se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolului de valenta spirituala inalta. Diametrul pandantivului  este de 2  cm iar lantul masoara 45 cm.

Colierul este infrumusetat cu o mica margea manufacturata in forma unui Ochisor protector.

Despre Chakre

Chakrele sau centrele energetice sunt puncte majore de jonctiune intre constiinta si corp, fiecareia fiindu-i asociata o vibratie specifica. Imaginate din cele mai vechi timpuri de catre inteleptii vizionari  ca niste vortexuri de forta vitala, ele sunt asociate cu retele neuronale majore sau sisteme hormonale. Fiecare centru energetic identifica o nevoie umana esentiala. Cand centrul se deschide, energia care curge prin chakra respectiva face posibila satisfacerea acelor nevoi cu un efort minim. Daca exista un blocaj intr-una dintre regiunile sistemului minte-corp, energia devine stagnata, iar intentiile noastre sunt mai greu de materializat.

Exista 7 chakre prin intermediul carora circula energia (lumina). Ele sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale in punctele principale ale sistemului nervos central (ex: lombar, cervical, toracal, sacral). Conceptul de chakra il regasim atat in hinduism cat si in budism. Fiecare chakra are functii specifice care, reglate, ne ajuta sa fim echilibrati in intregime si sa functionam in armonie perfecta. Eliminarea blocajelor din sistemele noastre energetice ne ajuta sa remediem problemele spirituale, emotionale, mentale si fizice care apar din incapaciatea de a radia energia liber.

Despre Chakra  Intuitiei – Ajna

Aceasta chakra este cel de al saselea centru de energie cunoscut si ca fiind cel de-al treilea ochi. Pozitionata in mijlocul fruntii, Ajna, cum este denumita in limba sanscrita, este centrul contemplarii si al intuitiei. Cand acest centru este deschis avem un sentiment profund de conectare la vocea noastra interioara, simtim ca primim indrumare in alegerile pe care le facem; cand centrul intuitiei este blocat, sentimentul de neincredere si indoiala in privinta porpriei persoane apare. Se spune ca  deschiderea acestei chakre este asociata cu un sentiment bine definit cu scopul nostru in viata.

Legea scopului in viata guverneaza aceasta chakra, fiecacre dintre noi avand in interiorul sau divinitatea, intelepciunea, adevarul iar ghidandu-ne dupa aceastea vom reusi sa ne manifestam pe deplin potentialul. „Linistind agitatia interioara alimentara de vocile celorlalti, vom putea auzi cum ne vorbeste sufletul nostru. El are o singura dorinta: sa nu uitam ca natura noastra esentiala este o scanteie de divinitate.” Deepak Chopra

Chakra Intuitiei este asociata cu capacitatile perceptive extrasenzoriale, precum clarviziunea, clarauzul si telepatia. Simtul care ii corespunde este vocea interioara, independenta de vibratiile exterioare.

Ajna, sau Chakra Sprancenii este legata de glanda pineala si este simbolizata de o floare de lotus cu doua petale. Implica echilibrul partii superioare si inferioare, increderea in ghidarea din interior. Aspectul intern este legat de accesul intuitiei.

Din punct de mental, Ajna este legata de constiinta vizuala iar din punct de vedere emotional este legata de claritate la nivel intuitiv.

Ochisorul protector – simbolistica

Simbolul ochiului este asociat in mai toate culturile lumii cu prezenta divina interioara, cu sclipirea divina, fiind cunoscut si apreciat pentru puterile sale benefice. Este un simbol universal care trimite spre concepte inalte ca si  claritate, intelepciune, putere interioara.

Este un simbol de protectie ce ne aduce energia soimului, acesta reprezentand spiritul, concentrarea, libertatea, determinarea, aspiratiile, intensitatea, superioritatea.

Ochiul are o pregnanta simbolistica de natura spirituala in mai toate popoarele lumii. El ne deschide orizonturile si ne ajuta sa percepem Universul. Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului, lucru ce poate explica de ce simbolistica acestora tinde sa fie mai mult de natura spirituala.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Chakra Intuitiei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top