Colier Chakra Inimii

170 lei

Disponibilitate: În stoc

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 2,73 g
Dimensiuni 45 × 2,5 × 0,3 cm
Material metal

Argint 925

Colier Chakra Inimii  –  creatie  deosebita din Argint 925 premium, manufacturata fin in tehnica 3D, tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Acest Colier Chakra Inimii cu ochisor protector se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolului de valenta spirituala inalta. Diametrul pandantivului  este de 2.5  cm iar lantul masoara 45 cm.

Colierul este infrumusetat cu o mica margea manufacturata in forma unui Ochisor protector.

Despre Chakre

Chakrele sau centrele energetice sunt puncte majore de jonctiune intre constiinta si corp, fiecareia fiindu-i asociata o vibratie specifica. Imaginate din cele mai vechi timpuri de catre inteleptii vizionari  ca niste vortexuri de forta vitala, ele sunt asociate cu retele neuronale majore sau sisteme hormonale. Fiecare centru energetic identifica o nevoie umana esentiala. Cand centrul se deschide, energia care curge prin chakra respectiva face posibila satisfacerea acelor nevoi cu un efort minim. Daca exista un blocaj intr-una dintre regiunile sistemului minte-corp, energia devine stagnata, iar intentiile noastre sunt mai greu de materializat.

Exista 7 chakre prin intermediul carora circula energia (lumina). Ele sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale in punctele principale ale sistemului nervos central (ex: lombar, cervical, toracal, sacral). Conceptul de chakra il regasim atat in hinduism cat si in budism. Fiecare chakra are functii specifice care, reglate, ne ajuta sa fim echilibrati in intregime si sa functionam in armonie perfecta. Eliminarea blocajelor din sistemele noastre energetice ne ajuta sa remediem problemele spirituale, emotionale, mentale si fizice care apar din incapaciatea de a radia energia liber.

Despre Chakra  Inimii – Anahata

Cea de-a patra chackra reprezinta perfect unificarea  energiei iubirii si a compasiunii. Cunoscuta in limba sanscrita ca Anahata, chackra inimii este menita sa depaseasca separarea si diviziunea, de aceea cand centrul inimii este blocat simtim un sentiment de alienare fata de ceilalti iar cand centrul inimii este deschis si energia vitala circula, ne simtim conectati la un nivel profund cu toate fiintele din viata noastra.

Legea daruiesti si primesti si IUBIREA guverneaza aceasta chakra.

Chakra Inimii este legata de timus, glanda endocrina localizata in cosul pieptului. Timusul este un element al sistemului imunitar dar si al sistemului endocrin, fiind baza maturizarii celulelor responsabile pentru vindecare.

Aceasta chakra este simbolizata printr-o floare de lotus cu 12 petale. Implica emotiile complexe, compasiunea, tandretea, dragostea neconditionata, echilibrul spiritual, respingerea si starea de bine. Fizilogic guverneaza circulatia, emotional guverneaza dragostea neconditionata pentru sine si celelalte fiinte, mental guverneaza pasiunea si spiritual guverneaza devotamentul.

Ochisorul protector – simbolistica

Simbolul ochiului este asociat in mai toate culturile lumii cu prezenta divina interioara, cu sclipirea divina, fiind cunoscut si apreciat pentru puterile sale benefice. Este un simbol universal care trimite spre concepte inalte ca si  claritate, intelepciune, putere interioara.

Este un simbol de protectie ce ne aduce energia soimului, acesta reprezentand spiritul, concentrarea, libertatea, determinarea, aspiratiile, intensitatea, superioritatea.

Ochiul are o pregnanta simbolistica de natura spirituala in mai toate popoarele lumii. El ne deschide orizonturile si ne ajuta sa percepem Universul. Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului, lucru ce poate explica de ce simbolistica acestora tinde sa fie mai mult de natura spirituala.

 

Steaua lui David – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Steaua lui David: acea stea cu șase colțuri care este unirea a două triunghiuri, este recunoscută ca simbol al evreilor din întreaga lume și al statului modern Israel. Are și alte semnificații, iar aceste semnificații sunt considerate semnificative pentru mulți oameni din întreaga lume; fie că sunt evrei sau nu. Cuprins Despre simbolul Steaua lui … Colier Chakra Inimii Citește…

Colier Chakra Inimii Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Chakra Inimii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top