Colier Chakra Energiei

170 lei

SKU: COLCE001 Categorie: Etichete: , ,
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 2,47 g
Dimensiuni 45 × 2,5 × 0,3 cm

Colier Chakra Energiei –  creatie  deosebita din Argint 925 premium, manufacturata fin in tehnica 3D, tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Acest Colier Chakra Energiei cu ochisor protector se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolului de valenta spirituala inalta. Diametrul pandantivului  este de 2.5  cm iar lantul masoara 45 cm.

Colierul este infrumusetat cu o mica margea manufacturata in forma unui Ochisor protector.

Despre Chakre

Chakrele sau centrele energetice sunt puncte majore de jonctiune intre constiinta si corp, fiecareia fiindu-i asociata o vibratie specifica. Imaginate din cele mai vechi timpuri de catre inteleptii vizionari  ca niste vortexuri de forta vitala, ele sunt asociate cu retele neuronale majore sau sisteme hormonale. Fiecare centru energetic identifica o nevoie umana esentiala. Cand centrul se deschide, energia care curge prin chakra respectiva face posibila satisfacerea acelor nevoi cu un efort minim. Daca exista un blocaj intr-una dintre regiunile sistemului minte-corp, energia devine stagnata, iar intentiile noastre sunt mai greu de materializat.

Exista 7 chakre prin intermediul carora circula energia (lumina). Ele sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale in punctele principale ale sistemului nervos central (ex: lombar, cervical, toracal, sacral). Conceptul de chakra il regasim atat in hinduism cat si in budism. Fiecare chakra are functii specifice care, reglate, ne ajuta sa fim echilibrati in intregime si sa functionam in armonie perfecta. Eliminarea blocajelor din sistemele noastre energetice ne ajuta sa remediem problemele spirituale, emotionale, mentale si fizice care apar din incapaciatea de a radia energia liber.

Despre Chakra Energiei, Chackra Focului – Manipura

Cea de-a treia chackra, Manipura, este localizata in plexul solar, unde se spune ca este sediul puterii fiecaruia dintre noi in aceasta lume. Cand acest centru este deschis prin el circula energia si suntem capabili sa ne transpunem intentiile si dorintele in practica, dar cand este blocat ne simtim nemultumiti si ineficienti. Legea intentiei si dorintei guverneaza aceasta chackra. Daca lasam energia vitala sa circule neingradita prin Chackra Energiei lumina si caldura intentiilor noastre va radia, raspandindu-se benefic in afara fiintei noastre.

Chackra Energiei, a Focului este legata de metabolism si de sistemul digestiv, de grupurile de celule din pancreas, din peretele exterior al glandelor suprarenale si cortexului adrenal cu un rol foarte important in digestie, in transformarea, conversiunea din aliment in energie pentru functionarea armonioasa a corpului.

Manipura este simbolizata printr-o floare de lotus cu 10 petale. Implica chestiunile de putere personala, frica, anxietate, formarea unei opinii, introversiune si transformarea din emotii de baza si simple in emotii complexe. Din punct de vedere fiziologic Chakra Energiei guverneaza digestia, mental guverneaza puterea personala, emotional gverneaza expansivitatea si spiritual guverneaza tot ceea ce inseamna crestere si dezvoltare.

Ochisorul protector – simbolistica

Simbolul ochiului este asociat in mai toate culturile lumii cu prezenta divina interioara, cu sclipirea divina, fiind cunoscut si apreciat pentru puterile sale benefice. Este un simbol universal care trimite spre concepte inalte ca si  claritate, intelepciune, putere interioara.

Este un simbol de protectie ce ne aduce energia soimului, acesta reprezentand spiritul, concentrarea, libertatea, determinarea, aspiratiile, intensitatea, superioritatea.

Ochiul are o pregnanta simbolistica de natura spirituala in mai toate popoarele lumii. El ne deschide orizonturile si ne ajuta sa percepem Universul. Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului, lucru ce poate explica de ce simbolistica acestora tinde sa fie mai mult de natura spirituala.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Chakra Energiei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top