Colier Arborele Vietii cu cristale protectoare

190,00 lei

Disponibilitate: În stoc

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 2.34 g
Dimensiuni 44 × 1.6 × 0.2 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Colier Arborele Vietii cu cristale protectoare – creatie handmade deosebita din Argint 925 premium  si cristale multifatetate. Colierul  este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile simbolului de valenta spirituala inalta: Arborele Vietii. Diametrul pandantivului este de 1.6 cm iar lantul are lungimea de 44 cm.

Purtand acest colier-simbol si oferind incredere intelepciunii cu care el este menit, te vei bucura de mai mult decat o simpla bijuterie.

Cristalele multifatetate cu care acest colier deosebit este impodobit alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, protejand astfel purtatoarea.

Constientizand clipa de clipa legatura cu natura, cu cerul si pamantul,cu resursele si energia vitala, ne aliniem cu  universul intotdeauna pregatit sa ne ofere tot ceea ce avem nevoie.

 

Copacul Vietii / Arborele Vietii / Pomul Vietii – Origine, Semnificatie, Beneficii

În toate civilizațiile lumii, arborelui îi sunt atribuite simboluri fundamentale: copacul vietii, pomul cunoașterii, copacul axă a lumii, arborele revelator al misterelor vieții, arborele de naștere, arborele vietii, copacul de nuntă, arborii-totem, arborele fertilizator, pomul de Crăciun, arborele genealogic, etc. Trăim într-un univers fractalic, holografic, unde totul este interconectat. Un simbol reprezentativ al acestei afirmații … Colier Arborele Vietii cu…

Colier Arborele Vietii cu cristale protectoare Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Arborele Vietii cu cristale protectoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top