Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal

200 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal: Floarea de Lotus (puritatea, feminitatea, perfectiunea),  OM (vibratia creatoare primordiala), Hamsa (protectia), Elefantelul (norocul, realizarea),  Pomul Vietii ( materializarea din interiorul divin, simbolul raporturilor ce se stabilesc intre Cer si Pamant, intre Divin si Lumesc, intre Interior si Exterior).

Cristalul multifatetat din centrul pandantivului alunga energiile negative prin proprietatea lui de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Creatie handmade realizata cu matrita unica din Argint 925 premium. Dimensiuni: 2.5 cm diametrul pandantivului, lungime lant 45 cm.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte. Cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, acestea întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres. Imbunătăţesc fluxul energiei în corp şi previn îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri – asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă.  In concepţia iniţiaţilor, purtarea simbolurilor sacre duce si  la creşterea charismei … a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul înseamnă puritate, înțelepciune (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

 

Copacul Vieții / Arborele Vieții / Pomul Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii

În toate civilizațiile lumii, arborelui îi sunt atribuite simboluri fundamentale: copacul vieții, pomul cunoașterii, copacul axă a lumii, arborele revelator al misterelor vieții, arborele de naștere, arborele vieții, copacul de nuntă, arborii-totem, arborele fertilizator, pomul de Crăciun, arborele genealogic, etc. Trăim într-un univers fractalic, holografic, unde totul este interconectat. Un simbol reprezentativ al acestei afirmații … Colier 5 simboluri sacre…

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal Citește mai departe »

Floare de Lotus – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Oricine a observat vreodată o floare de lotus înflorită pe un iaz cu ape tulburi, nu a putut să nu remarce frumusețea acestei plante rafinate. Pe fondul cu iazul murdar, întotdeauna floarea de lotus apare extrem de curată și pură. Din acest motiv, lotusul a ajuns să fie asociat cu puritatea și frumusețea, în religii … Colier 5 simboluri sacre…

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal Citește mai departe »

Hamsa sau Mâna Fatimei – Origini, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, șamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Astăzi, chiar și în lumea modernă, suntem înconjurați de simboluri ale căror credințe și tradiții datează de mii de ani. Strămoșii au reușit … Colier 5 simboluri sacre…

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal Citește mai departe »

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ pronunțat AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. … Colier 5 simboluri sacre…

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top