Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal

200,00 lei

Stoc epuizat

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal: Floarea de Lotus (puritatea, feminitatea, perfectiunea),  OM (vibratia creatoare primordiala), Hamsa (protectia), Elefantelul (norocul, realizarea),  Pomul Vietii ( materializarea din interiorul divin, simbolul raporturilor ce se stabilesc intre Cer si Pamant, intre Divin si Lumesc, intre Interior si Exterior).

Cristalul multifatetat din centrul pandantivului alunga energiile negative prin proprietatea lui de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Creatie handmade realizata cu matrita unica din Argint 925 premium. Dimensiuni: 2.5 cm diametrul pandantivului, lungime lant 45 cm.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte. Cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, acestea întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres. Imbunătăţesc fluxul energiei în corp şi previn îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri – asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă.  In concepţia iniţiaţilor, purtarea simbolurilor sacre duce si  la creşterea charismei … a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul înseamnă puritate, înțelepciune (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

 

Copacul Vietii / Arborele Vietii / Pomul Vietii – Origine, Semnificatie, Beneficii

În toate civilizațiile lumii, arborelui îi sunt atribuite simboluri fundamentale: copacul vietii, pomul cunoașterii, copacul axă a lumii, arborele revelator al misterelor vieții, arborele de naștere, arborele vietii, copacul de nuntă, arborii-totem, arborele fertilizator, pomul de Crăciun, arborele genealogic, etc. Trăim într-un univers fractalic, holografic, unde totul este interconectat. Un simbol reprezentativ al acestei afirmații … Colier 5 simboluri sacre…

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal Citește mai departe »

Floare de Lotus – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Oricine a observat vreodata o floare de lotus inflorita pe un iaz cu ape tulburi, nu a putut sa nu remarce frumusetea acestei plante rafinate. Pe fondul cu iazul murdar, intotdeauna floarea de lotus apare extrem de curata si pura. Din acest motiv, lotusul a ajuns sa fie asociat cu puritatea si frumusetea, in religii … Colier 5 simboluri sacre…

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal Citește mai departe »

Hamsa sau Mana Fatimei – Origini, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi … Colier 5 simboluri sacre…

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal Citește mai departe »

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. Este … Colier 5 simboluri sacre…

Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier 5 simboluri sacre din argint cu cristal”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top