Colier 3 simboluri, 3 forte, 3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Colier 3 simboluri, 3 forte, 3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang argintat/ aurit. Diametrul pandantivului este 3 cm, lungimea lantului fiind de 80 cm.

Special creat prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica distincta, acest Colier 3 simboluri, 3 forte, 3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang ne inspira spre un echilibru între corpul fizic și spirit, spre o armonie între interiorul nostru divin și tot ceea ce se intampla la exterior, transmitandu-ne o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Colier 3 simboluri, 3 forte, 3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang  – simbolistica

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Yin și Yang sunt două concepte religioase care își au originea în filozofia și metafizica chineză. Aceste concepte reprezintă forțele primordiale și complementare ce compun universul și toate componentele acestuia. Yin este elementul întunecat; el este trist, pasiv, sobru, feminin, introvertit, intim, și corespunde nopții. Yang este elementul luminos; este fericit, plin de vitalitate, activ, strălucitor, masculin și corespunde zilei. Yin este adeseori simbolizat de apă și de pământ, în timp ce Yang este simbolizat de foc și vânt. În basmele occidentale, inevitabil binele distruge răul. Însă în Orient, ideea fundamentală este de a armoniza cele două forțe, reprezentate de Yin și Yang.

Lotusul – Floarea Spiritualitatii- este privita in multe culturi diferite, mai ales in  religiile orientale, ca simbol al puritatii, al iluminarii si al renasterii. Lotusul semnifica, dintre toate tipurile de flori, puritatea suprema si perfectiunea deoarece se ridica gratios din pamantul ud, mai frumoasa decat orice. Fiecare parte a acestei plante, de la radacina pana la petale, are calitati tamaduitoare. Din punct de vedere ezoteric, floarea de lotus ne încarca spiritual si ne ofera splendoare exterioara, aratandu-ne adevarata fata a realitatii. Floarea de lotus  exprima bucurie, puritate.

Conceput special in vibratia si energia simbolurilor de valenta spirituala inalta, acest Colier 3 simboluri, 3 forte, 3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang este o creatie handmade, in atelierul propriu, cu matrita unica.

Am imbinat armonios metale, culori si simboluri sacre in incercarea de a materializa creatia din inima menita sa bucure sufletul prin intermediul unui  Colier 3 simboluri, 3 forte, 3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang.

Bijuterie  realizata ecologic (fără impact negativ asupra mediului înconjurător), prin acoperirea unui metal de bază neprețios cu un strat fin de Argint 999/1000 (pentru bijuteria argintata) sau cu un strat fin de Aur 24 K (pentru bijuteria aurita), un Colier 3 simboluri, 3 forte, 3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang nu are conținut de nichel sau plumb, nepunand  în pericol sănătatea sau mediul înconjurător.

Energia puternică a simbolurilor sacre asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea, este simetric incriptata in acest Colier 3 simboluri, 3 forte, 3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang special pentru a transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exterior și interior.

Material metal

Argint 925, Argint placat cu aur 24k

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier 3 simboluri, 3 forte, 3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

Scroll to Top