Cercei si pandantiv Spirala din argint cu opal

180,00 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Cercei si pandantiv Spirala din argint cu opal – creatii handmade deosebite din Argint 925 premium si opal. Taietura si montajul opalului sunt extrem de speciale astfel incat opalul pare viu, vibrand de intr-un spectru larg de culori. Setul este realizat in tehnica 3D ( tehnica ce confera o profunzime aparte simbolului) si este  livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile simbolurilor de geometrie sacra.

Bijuterii in editie limitata – creatii handmade desebite din Colectia FOLconcept: De Craciun daruieste-ti o bucurie! Daruieste-ti o bijuterie deosebita, menita sa iti bucure sufletul! Pentru ca bijuteriile FOLconcept materializeaza simboluri sacre in creatii izvorate din intelepciunea inimii menite sa indrume spre vise mari si realizari marete, spre magie, echilibru, armonie, spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

Dimensiuni:  pandantiv: 2.8 cm/1.4 cm,  cercei: 0.9 cm/1.5 cm. Cerceii sunt cu surub.

Despre Spirala

In centrul Lumii Vechi, la întâlnirea celor trei continente Europa, Asia și Africa, în leagănul primei civilizații, câteva semne sacre alcătuiau prima scriere din lume, o scriere șamanica. Printre acestea regasim crucea si spirala.

Spirala a fost în scrierea șamanilor un semn dublu care simboliza perechea sau cuplul. Alaturarea celor două principii complementare ale vieții și ale lumii: principiul feminin și cel masculin.
Ca și crucea, spirala era un arhisimbol, ba chiar mai mult, chiar revelatia principiului însuși al vieții – cea mai mare forță divină pe care o invoca omul sacru/șamanul.

Sporala a fost simbolul cel mai folosit de strămoșii noștri care vedeau in el  izvorul însuși din care ia naștere viața.
Iar acest izvor era unirea magică/sacră a masculinului cu femininul.

Spirala – rotirea  în limbajul șamanilor, insemna: ciclu, perpetua reînnoire, continuum-ul naștere-renaștere, transformare, devenire, evoluție, îmbunătățire, perfecțiune, și, rezultand de aici: divinitate.

In toate culturile străvechi regasim spirala  și ca o imagine a soarelui care se rotește pe boltă, care da viata si care reprezinta imaginea prin excelență a ciclului, a evoluției, a dezvoltării, a continuum-ului naștere-renaștere.

Așa se explică de ce spirala – mai ales în epoca neolitică – apare ca simbol sacru pe amulete, pe vase, pe idoli, pe pereții caselor, ai templelor: avea puterea de a reînnoi, de a face să renască, mereu, timpul, lumea și viața.

De fapt, aceasta era cosiderata ca o promisiune a vieții îmbelșugate și a nemuririi. Era unealta a omului sfânt – șamanul,  semnul de protecție și de binecuvântare.
Spirala seamănă pefect cu cochilia de melc…dar si  cu ADN-ul, cu forma galaxiilor sau cu vârtejul unui ciclon, pe care strămoșii noștri nu aveau cum să le vadă. Ceea ce explica oarecum faptul ca  scriere șamanică era o scriere universală, limba comună a Universului.

Ce simbolizeaza opalul

Opalul a fost intotdeauna asociat cu dragostea si pasiunea, cu dorinta si erotismul. Este o piatra seducatoare care intensifica starile emotionale si te elibereaza de inhibitii, dar poate actiona si ca stabilizator al planului emotional. Purtarea unui opal este un simbol al loialitatii si credintei.

Opalul amplifica trasaturile, indiferent care sunt acestea si le aduce la suprafata spre a fi transformate. Imbunatateste increderea si stima de sine si te ajuta sa-ti intelegi potentialul creator.

Aceasta piatra pretioasa stimuleaza originalitatea, spontaneitatea si creativitatea. Este o piatra absorbanta si reflectiva, ceea ce ajuta la amplificarea gandurilor si a sentimentelor. Este o piatra karmica – incurajeaza gandirea pozitiva si ne invata ca ceea ce oferim se intoarce la noi.

Despre opal se stie ca este extrem de benefic in planul fizic, ajutand in tratarea infectiilor si a febrei.

De asemenea, se spune ca vibratiile pietrei ajuta la imbunatatirea memoriei. Mai mult, ajuta la purificarea sangelui si a rinichilor, regleaza nivelul insulinei, usureaza nasterea. Purtarea opalului intareste sistemul imunitar si ajuta astfel corpul sa fie rezistent la infectii.

In trecut se credea ca opalul are o valoare terapeutica asupra ochilor si ca atunci cand este purtat, il va face pe purtator imun la boli si va creste puterea ochilor si a mintii. Opalul este o piatra protectare, un simbol al justitiei si al armoniei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate, sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top