Cercei si pandantiv Arborele Vietii cu opal

245,00 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Cercei si pandantiv Arborele Vietii cu opal – creatii handmade deosebite din Argint 925 premium si opal. Taietura si montajul opalului sunt extrem de speciale astfel incat opalul pare viu, vibrand de intr-un spectru larg de culori. Setul este realizat in tehnica 3D ( tehnica ce confera o profunzime aparte simbolului) si este  livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile simbolurilor de geometrie sacra.

Bijuterii in editie limitata – creatii handmade desebite din Colectia FOLconcept: De Craciun daruieste-ti o bucurie! Daruieste-ti o bijuterie deosebita, menita sa iti bucure sufletul! Pentru ca bijuteriile FOLconcept materializeaza simboluri sacre in creatii izvorate din intelepciunea inimii menite sa indrume spre vise mari si realizari marete, spre magie, echilibru, armonie, spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

Dimensiuni: diametrul pandantivului: 2 cm, diametrul unui cercel este de: 2 cm iar lungimea este de 3 cm.

Despre Arborele Vieții

Arborele Vieții – simbol cu puternice implicații spirituale care exprimă armonia dintre Divin și lumesc, dintre Cer și Pământ, dintre Creator și Creație. Este simbolul care exprimă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ”.

Simbol al vieții în contiună evoluție, în ascensiune spre cer. Arborele înlesnește comuniunea între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin rădăcini; suprafața pământului, prin trunchi și crengile de jos; înaltul, prin ramurile dinspre vârf.

Avându-și rădăcinile înfipte în pământ și crengile înălțate spre cer, arborele este socotit ca un simbol al raporturilor ce se stabilesc între pământ și cer. În acest sens, el are caracterul unui centru de armonizare și echilibru. Mai mult decât atât, acest arbore central care, prin prezența și puterea lui, acoperă întreg domeniul gândirii de la cosmos până la om, de la Dumnezeu (creator) la om (creație) . Copacul exprimă perfect relația dintre noi și tărâmul ceresc. În plus , este o hartă de conștiință care înlesnește apropierea de Dumnezeu .

Arborele Vieții ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, alții și Divinul. Ne invata cum să ne echilibrăm emoțiile și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție. Cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă.

Ce simbolizeaza opalul

Opalul a fost intotdeauna asociat cu dragostea si pasiunea, cu dorinta si erotismul. Este o piatra seducatoare care intensifica starile emotionale si te elibereaza de inhibitii, dar poate actiona si ca stabilizator al planului emotional. Purtarea unui opal este un simbol al loialitatii si credintei.

Opalul amplifica trasaturile, indiferent care sunt acestea si le aduce la suprafata spre a fi transformate. Imbunatateste increderea si stima de sine si te ajuta sa-ti intelegi potentialul creator.

Aceasta piatra pretioasa stimuleaza originalitatea, spontaneitatea si creativitatea. Este o piatra absorbanta si reflectiva, ceea ce ajuta la amplificarea gandurilor si a sentimentelor. Este o piatra karmica – incurajeaza gandirea pozitiva si ne invata ca ceea ce oferim se intoarce la noi.

Despre opal se stie ca este extrem de benefic in planul fizic, ajutand in tratarea infectiilor si a febrei.

De asemenea, se spune ca vibratiile pietrei ajuta la imbunatatirea memoriei. Mai mult, ajuta la purificarea sangelui si a rinichilor, regleaza nivelul insulinei, usureaza nasterea. Purtarea opalului intareste sistemul imunitar si ajuta astfel corpul sa fie rezistent la infectii.

In trecut se credea ca opalul are o valoare terapeutica asupra ochilor si ca atunci cand este purtat, il va face pe purtator imun la boli si va creste puterea ochilor si a mintii. Opalul este o piatra protectare, un simbol al justitiei si al armoniei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate, sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

Copacul Vieții / Arborele Vieții / Pomul Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii

În toate civilizațiile lumii, arborelui îi sunt atribuite simboluri fundamentale: copacul vieții, pomul cunoașterii, copacul axă a lumii, arborele revelator al misterelor vieții, arborele de naștere, arborele vieții, copacul de nuntă, arborii-totem, arborele fertilizator, pomul de Crăciun, arborele genealogic, etc. Trăim într-un univers fractalic, holografic, unde totul este interconectat. Un simbol reprezentativ al acestei afirmații … Cercei si pandantiv Arborele…

Cercei si pandantiv Arborele Vietii cu opal Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top