-30%

Cercei Samanta Vietii cu cristale

161,00 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 5.94 g
Dimensiuni 4 × 2.3 × 0.3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart

Cercei Samanta Vietii cu cristale: creatii handmade deosebite din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe.

Cerceii Samanta Vietii cu cristale se livreaza in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolului de valenta spirituala inalta. Diametrul simbolului Samanta Vietii este de 2.3  cm iar lungimea cerceilor este de 4 cm.

Acesti Cercei Samanta Vietii cu cristale  sunt special creati in vibratia simbolului care sta la baza formarii Florii Vietii si a intregului Univers.

Simbolul Samanta Vietii  de pe bratara este inconjurat de un cerc fin de cristale de cuart multifatetate. Cristalele multifatetate alunga energiile neprietene, protejand purtatoarea prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile negative.

Samanta Vietii – simbolistica

In cartea “Floarea Vietii si atingerea nemuririi” a Maestrului Daniel Mitel din seria Invataturilor Melkizedek regasim o minunata explicatie a simbolului Samanta Vietii: TOTUL a inceput cu Vidul primordial. Prima manifestare a TUTUROR lucrurilor aceasta este.Vidul Primordial era totul – insuma toate posibilitatile, toate universurile si tot trecutul, prezentul, viitorul. Primele 7 vibratii , 7 manifestari ale Vidului Primordial sunt numite Samanta Vietii. Samanta Vietii reprezinta primul tipar al geometriei sacre din intregul Univers.

Cercei Samanta Vietii cu cristale – bijuterii cu o energie speciala

Prin puterea simbolului aceasti cercei indruma purtatoarea spre a-si focaliza energia si structurile interne  pe constientizarea armoniei si iubirii neconditionate din inima sa, amintindu-si cine este cu adevarat si pastrand in permanenta conexiunea cu Unitatea Divina.

Constiinta legaturii cu Unitatea Divina faciliteaza curgerea fluxului energetic si  functionarea corpului fizic, mental si emotional in parametrii cosmici.

Samanta Vietii – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Samanta Vietii este un simbol universal al creației, ce se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale. Samanta Vietii este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce functionează ca și componentă de bază … Cercei Samanta Vietii cu…

Cercei Samanta Vietii cu cristale Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cercei Samanta Vietii cu cristale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top