Cercei Mandala Unimii cu cristale si opal

195,00 lei

Stop epuizat! Doresti sa fii anuntat cand apare in stoc?

Da

Descriere

Cercei Mandala Unimii cu cristale si opal – creatii deosebite din Argint 925 premium aurit, opal si cristale. Cerceii sunt realizati in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte simbolului.

Mandala Unimii este  simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al abundentei si al respectului pentru intreaga VIATA.

Atat cristalele cat si opalul central sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Diametrul unui cercel este de 3.2 cm iar lungimea este de 3.8 cm.

Cerceii sunt livrati in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile simbolurilor de geometrie sacra.

Acesti Cercei Mandala Unimii cu cristale si opal fac parte din colectia #life, colectie care celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze.

Linia de bijuterii cu minerale/cristale este special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Despre mandala Unimii

Existenta si lumina emana din Spiritul, Constiinta, Creatia Unului manifestandu-se in plan lumesc prin principiul Unimii. Unimea este asociata cu Pacea Eternă, Iubirea Divină,  Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate si sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

„Acolo unde ești se află lumea întreagă.” William Shakespeare

Unimea este coerența, ceea ce face ca toate lucrurile sa aibe un sens, sa fie intedependente, sincrone. Unimea este unitatea in legatura, inteligenta infinita care leaga toate lucrurile coerente. Pentru ca atunci cand  toate au un sens, ele nu se risipesc.

In Unime se face comunicarea cu planurile cele mai inalte, se atinge puntea dintre ideal si posibil.

Ce simbolizeaza opalul

Opalul a fost intotdeauna asociat cu dragostea si pasiunea, cu dorinta si erotismul. Este o piatra seducatoare care intensifica starile emotionale si te elibereaza de inhibitii, dar poate actiona si ca stabilizator al planului emotional. Purtarea unui opal este un simbol al loialitatii si credintei.

Opalul amplifica trasaturile, indiferent care sunt acestea si le aduce la suprafata spre a fi transformate. Imbunatateste increderea si stima de sine si te ajuta sa-ti intelegi potentialul creator.

Aceasta piatra pretioasa stimuleaza originalitatea, spontaneitatea si creativitatea. Este o piatra absorbanta si reflectiva, ceea ce ajuta la amplificarea gandurilor si a sentimentelor. Este o piatra karmica – incurajeaza gandirea pozitiva si ne invata ca ceea ce oferim se intoarce la noi.

Despre opal se stie ca este extrem de benefic in planul fizic, ajutand in tratarea infectiilor si a febrei.

De asemenea, se spune ca vibratiile pietrei ajuta la imbunatatirea memoriei. Mai mult, ajuta la purificarea sangelui si a rinichilor, regleaza nivelul insulinei, usureaza nasterea. Purtarea opalului intareste sistemul imunitar si ajuta astfel corpul sa fie rezistent la infectii.

In trecut se credea ca opalul are o valoare terapeutica asupra ochilor si ca atunci cand este purtat, il va face pe purtator imun la boli si va creste puterea ochilor si a mintii. Opalul este o piatra protectare, un simbol al justitiei si al armoniei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate, sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Colier Mandala Unimii cu cristale si opal – Bijuterie din argint

  180,00 lei
 • Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale

  Bratara 7 simboluri sacre din argint cu cristale

  250,00 lei
 • Reducere!
  Bratara Live, laugh, love

  Bratara Live, laugh, love

  120,00 lei 95,00 lei
 • Bratara 7 simboluri sacre din argint

  Bratara 7 simboluri sacre din argint

  220,00 lei