Cercei Hamsa din argint

40,00 lei

Stoc epuizat

SKU: CER013 Categorie: Etichete: , ,

Cercei Hamsa cu simbolul Samanta Vietii incorporat, creatii handmade din Argint 925 premium. Dimensiuni: 1.5 cm/1 cm.

Despre Hamsa – simbol al protectiei divine

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică.

Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi cu susul în jos, în funcție de cultură. În plus, simbolurile prezentate în mână sunt importante și variază funcţie de religie sau locaţie.

În ciuda variațiilor, Mâna Fatimei este un motiv arhetipal care vorbește dincolo de frontierele limbilor pământului, de cultură și de convingerile religioase, care aduce purtătorului protecție, noroc, fericire, sănătate și abundență.

Despre Samanta vietii –  nava magică, puternică a naturii

Este un simbol universal al creației. Simbol care se regaseste in centrul Florii Vietii si care are incriptat intreaga cosmologie a constiintei universal.

Samanta Vietii este un simbol de geometrie sacra format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi firmand un model de cercuri si lentile ce functioneaza ca si componenta de baza a desenului Florii Vietii. Fiecare cerc se incadreaza ca un sistem ce formeaza un camp dinamic de posibile relatii geometrice care dezvaluie formele dele mai fundamentale ale Creatiei.0

Cele 7 cercuri din Samanta Vietii oglindesc cele 7 chakre, culorile curcubeului si scalele muzicale. Cele 7cercuri formeaza fundatia infinitului, a naturii vietii, a Universului.

Hamsa sau Mana Fatimei – Origini, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi … Cercei Hamsa din argint…

Cercei Hamsa din argint Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cercei Hamsa din argint”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top