Cercei Floarea Vieții și Yin-Yang

(O recenzie client)

105,00 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 3,64 g
Dimensiuni 3 × 1,5 × 0,3 cm
Material metal

Argint 925

Perechea de Cercei Floarea Vieții și Yin-Yang, două simboluri de valență spirituală înată întrepătrunse într-un design simetric, sunt realizati din argint de înaltă puritate (925 premium), manual de bijutier experimentat și pasionat.

Acesti cercei cu simbolurile Floarea Vieții și Yin-Yang au un finisaj deosebit și fără elemente ce pot agăța. Sistemul de prindere permite o flexibilitate a cerceilor când sunt purtați, dar pentru că sunt foarte finuți, ușurei, sunt extrem de plăcuți la purtat.

Modelul cerceilor realizat în tehnica 3D,alături de finisajul de luciu al argintului, oferă acestei creații handmade o sclipire aparte prin reflexiile de oglindire generate.

Cerceii Floarea Vieții și Yin-Yang din argint cântăresc 3,64 grame. Simbolul rotund si ușor bombat are un diametru de 1,5 cm, iar lungimea cerceilor cu tot cu sistemul de agățare în urechi, este de 3 cm.

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Cercei Floarea Vieții și…

Cercei Floarea Vieții și Yin-Yang Citește mai departe »

Yin si Yang – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Yin și Yang este unul din cele mai răspândite concepte din filozofia și metafizica chineză, ce au fost transmise de-a lungul istoriei prin diverse școli din China antică. Aceste concepte reprezintă forțele primordiale și complementare ce compun Universul și toate componentele acestuia. La fel ca și în cazul altor noțiuni filozofice chinezești, influențele Yin și … Cercei Floarea Vieții și…

Cercei Floarea Vieții și Yin-Yang Citește mai departe »

1 recenzie pentru Cercei Floarea Vieții și Yin-Yang

  1. Alexandra Stan

    o bijuterie deosebita intr-adevar! Doua simboluri dragi mie alaturate asa intr o bijuterie frumoasa!!! Felicitari pentru creatie! As vrea si eu un pandantiv la fel!

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top