Cercei cu simbolul OM

55,00 lei

Stoc epuizat

SKU: CER019 Categorie: Etichete: , ,
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 2,56 g
Dimensiuni 1,3 × 1,3 × 0,3 cm
Material metal

Argint 925

Cercei cu simbolul OM realizati din Argint 925 premium. Cerceii sunt cu inchidere tip surub si au diametrul simbolului OM 1.3 cm.

Cerceii sunt livrati in cutiuta de bijuterii cu saculet de organza impreuna cu un pliant ce contine explicatiile simbolului OM.

Despre simbolul OM

Simbolul “OM” [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbraca o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul “OM” îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. “OM” este însuși evocarea sufletului universal.

“OM” este considerat a fi și mama mantrelor – sunete scurte și puternice aferente fiecărei chakre, se leagă de al treilea ochi sau de chakra coroanei, conectându-ne cu Divinitatea. “Sunetul său pare să relaxeze sistemul nervos.”, spune fondatorul Kripalu Institute for Extraordinary Living, Stephen Cope. “Ca mai toate mantrele, adună și concentrează mintea, o ia din gandurile zilnice și o trimite într-o zonă contemplativă.”

De asemenea, ne unește ca grup. “Când rostim împreună “OM” , ne aliniem trup/minte și suflet unii cu ceilalți, cu universul, iar universul este real”, spune Bhavani Lorrain Nelson, care conduce workshopuri în toată lumea despre puterea vocii. “Este un sunet puternic și pasnic. Un învațător a spus că, dacă treci prin viață rostindu-l, aerul din jurul tau va sclipi.”

҉ Chakra Coroana, deschide o cale spre Divinitate şi spre o conştiinţă mai înaltă;

҉ CLARIFICA MINTEA in momentul in care trebuie sa luam decizii;

҉ Reprezinta vibratia suprema, infinitul, genereaza PACEA si LINISTEA INTERIOARA; 

҉ Purtam si privim această vibrație sacră atunci când dorim să ne liniștim, să ne relaxam

fizic, mental, emoțional

҉  Adună și concentrează mintea, o ia din gandurile zilnice și o trimite într-o zonă contemplativă.

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. Este … Cercei cu simbolul OM…

Cercei cu simbolul OM Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top