Cercei cu Mandala Unimii

160,00 lei

Stop epuizat! Doresti sa fii anuntat cand apare in stoc?

Da

Descriere

Cercei cu Mandala Unimii – creatii deosebite din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe, negre, albastre si turcoaze. Cerceii sunt  realizati in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte simbolurilor.

Mandala Unimii este  simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al abundentei si al respectului pentru intreaga VIATA.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Diametrul unui cercel este de 1.5 cm.

Cerceii sunt livrati in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica de prezentare  care contine  explicatiile simbolurilor de geometrie sacra.

Cerceii cu Mandala Unimii  fac parte din colectia #life, colectie care celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze.

Linia de bijuterii cu minerale/cristale este special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Despre mandala Unimii

Existenta si lumina emana din Spiritul, Constiinta, Creatia Unului manifestandu-se in plan lumesc prin principiul Unimii. Unimea este asociata cu Pacea Eternă, Iubirea Divină,  Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei.

Unimea reprezinta iubirea neconditionata pentru toti si toate si sentimentul de a fi una cu tot si a te regasi in toti ceilalti. Trairile, sentimentele, clipele, oamenii  compun viata noastra si viata compune toate trairile, sentimentele, clipele, oamenii.

„Acolo unde ești se află lumea întreagă.” William Shakespeare

Unimea este coerența, ceea ce face ca toate lucrurile sa aibe un sens, sa fie intedependente, sincrone. Unimea este unitatea in legatura, inteligenta infinita care leaga toate lucrurile coerente. Pentru ca atunci cand  toate au un sens, ele nu se risipesc.

In Unime se face comunicarea cu planurile cele mai inalte, se atinge puntea dintre ideal si posibil.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Bratara 3 simboluri sacre: Yin Yang, OM si Floare de lotus

  Bratara 3 simboluri sacre: Yin Yang, OM si Floare de lotus – Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  140,00 lei
 • Bratara Dream come true cu mesaj inspirațional si pietre semipretioase

  Bratara Dreams come true cu mesaj inspirațional si pietre semipretioase

  130,00 lei
 • Colier cu Mandala Unimii

  Colier cu Mandala Unimii

  155,00 lei
 • bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei
 • breloc cu mandala personala a zilei de nastere

  Breloc cu Mandală Personala calculata după data nașterii: ziua si ora!!

  55,00 lei
 • Reducere!
  Bratara REGE pentru o zi

  Bratara REGE pentru o zi PROMOTIA LUNII IULIE

  79,00 lei140,00 lei