Cercei cu cristale multifatetate

41,90 lei55,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Informații adiționale despre produsul selectat

Model cercei

Cercei STELUTA Argint placat cu aur ROZ, Cercei STELUTA Argint, Cercei FLUTURAS NEGRU Argint placat cu aur ROZ, Cercei FLUTURAS ALB Argint placat cu aur ROZ, Cercei TRIFOI ALB Argint placat cu aur ROZ, Cercei TRIFOI NEGRU Argint placat cu aur ROZ, Cercei CERC DE CRISTALE Argint 925 placat cu aur ROZ, Cercei TREI CRISTALE SI OPAL Argint

Cercei cu  cristale multifatetate: creatii handmade deosebite din Argint 925 premium si cristale multifatetate. Cerceii sunt cu surub. Aceastia se livreaza in cutiuta de cadou ( impreuna cu o carticica de prezentare).

Cerceii sunt disponibili in urmatoarele variante:

  • Cercei STELUTA din Argint 925 premium placat cu aur ROZ
  • Cercei STELUTA din Argint 925 premium
  • Cercei FLUTURAS NEGRU din Argint 925 premium placat cu aur ROZ
  • Cercei FLUTURAS ALB din Argint 925 premium placat cu aur ROZ
  • Cercei TRIFOI ALB din Argint 925 premium placat cu aur ROZ
  • Cercei TRIFOI NEGRU din Argint 925 premium placat cu aur ROZ
  • Cercei CERC DE CRISTALE din Argint 925 premium placat cu aur ROZ
  • Cercei TREI CRISTALE SI OPAL din Argint 925 premium

Bijuteriile fac parte din colectia #life, colectie care celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL … spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze.

Linia de bijuterii  cu minerale/cristale este special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita.

Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Simbolistica

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu  forță magică și încărcătură energetică deosebită.  Acestea  întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit. Asociate cu perfecțiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea trimit spre  o armonie între exterior și interior. Simboluri de protecție împotriva energiilor neprietene, care protejează purtătorul și îi aduc  noroc,  prosperitate, fericire, sănătate și abundență.

Purtatul zilnic al acestor simboluri ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.  În aceeaşi notă, se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă  menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizează forul interior, ne aduce liniste și pace, ne pune în echilibru, stimulează noi idei creatoare capabile să ne orienteze spre un tel constructiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cercei cu cristale multifatetate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top