Cercei Arborele Vietii cu marcasite model 3 D

170,00 lei

Stop epuizat! Doresti sa fii anuntat cand apare in stoc?

Da

Descriere

Cercei Arborele Vietii cu marcasite model 3 D, creatii handmade din Argint 925 premium si marcasite dispuse manual, bucata cu bucata. Bijuterie de lux in editie limitata (doar 8 perechi realizate). Cerceii sunt realizati in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime deosebita simbolului. Diametru simbol: 2 cm, lungime cercei: 4 cm. Cerceii sunt  livrati intr-o cutiuta-cadou eleganta impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolului Arborele Vietii dar si a altor simboluri de valenta spirituala inalta.

Cercei Arborele Vietii cu marcasite model 3 D:  bijuterie sclipitoare, creata in armonie pe tonul magic al lunii minunilor pentru a celebra maretia vietii si  miracolul de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea.

Despre marcasite

Marcasitele alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, aduc noroc si prosperitate in viata purtatorului, curata aura, cresc rezistenta fizica, amplifica energia si curajul si au importante proprietati de vindecare.

Despre Arborele Vieții

Arborele Vieții – simbol cu puternice implicații spirituale care exprimă armonia dintre Divin și lumesc, dintre Cer și Pământ, dintre Creator și Creație. Este simbolul care exprimă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ”.

Simbol al vieții în contiună evoluție, în ascensiune spre cer, arborele înlesnește comuniunea între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin rădăcini; suprafața pământului, prin trunchi și crengile de jos; înaltul, prin ramurile dinspre vârf.

Avându-și rădăcinile înfipte în pământ și crengile înălțate spre cer, arborele este socotit ca un simbol al raporturilor ce se stabilesc între pământ și cer. În acest sens, el are caracterul unui centru de armonizare și echilibru. Mai mult decât atât, acest arbore central care, prin prezența și puterea lui, acoperă întreg domeniul gândirii de la cosmos până la om, de la Dumnezeu (creator) la om (creație) . Copacul exprimă perfect relația dintre noi și tărâmul ceresc. În plus , este o hartă de conștiință care înlesnește apropierea de Dumnezeu .

Arborele Vieții ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, alții și Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă.

Arborele Vieții este o hartă sacră a peisajului interior pentru a ne ghida prin evoluțiile și transformările necesare astfel încât să ne putem reconecta cu sursa vieții. Dar, mai întâi de toate, este un plan de a ființei umane, este o reflectare a ceea ce se întâmplă în interior. Pentru că ceea ce este în interior este și în exterior, ceea ce simțim în interior emanăm în exterior, ceea ce dorim în interior se materializează la exterior. Cum alegem să hrănim natura noastră interioară vom sădi “semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea noastră acționând cu un bun echilibru, cu dragoste, hotărâre si compasiune.

Simbol universal care trimite direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întărește câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a acestui simbol- asociat cu perfecțiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond negru

  Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond negru

  255,00 lei
 • Bratara Copacelul Familiei simpla

  Bratara Copacelul Familiei

  220,00 lei
 • Pandantiv 7 chakre

  Pandantiv 7 chakre

  140,00 lei
 • Bratara Arborele Vietii cu marcasite

  Bratara Arborele Vietii cu marcasite

  350,00 lei
 • Pandantiv Arborele Vietii cu marcasite

  Pandantiv Arborele Vietii cu marcasite

  120,00 lei160,00 lei
 • - 21%
  Bratara Live, laugh, love

  Bratara Live, laugh, love

  120,00 lei 95,00 lei