-37%

Cană Floarea Vieții

63,00 lei

Alege MODELUL de imprimeu din galeria alaturata. Adaugă produsul în Coș si finalizeaza comanda!

Model print Floarea Vieții * 

Alege imaginea cu care îți personalizezi aceasta creație cu simbolul Floarea Vieții

Informații adiționale despre produsul selectat

Înălțimea cănii

9,5 cm

Cana alba, portelanata, inaltime: 10 cm cu model imprimat in stanga si dreapta cozii. Canile pot fi imprimate cu oricare model din galeria cu poze de mai sus.

Cani cu simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri – asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Simbolurile de valenta spirituala inalta ne indeamna la creşterea capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că aceste simboluri menţin starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duc la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduc liniste si pace, ne pun in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Cani cu simboluri sacre ce acționează la nivel energetic și subtil, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Aceste simboluri – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne fac mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Produsele FolConcept sunt o imbinare armonioasa intre materiale si imprimeuri, intre culori si simboluri, intre material si spiritual, astfel incat materializarea creatiei din inima sa bucure sufletul.

Va propun să acordați încredere acestor simboluri cu străveche valoare spirituală apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre.

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.”

Mark Twain

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Cană Floarea Vieții Citește…

Cană Floarea Vieții Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cană Floarea Vieții”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

Shopping Cart
Scroll to Top