Brosa Floarea Vietii si Floare de mac

Ne pare rau! Acest produs nu mai face parte din oferta noastra!

Descriere

Brosa Floarea Vietii si Floare de mac, bijuterie deluxe in editie limitata, care celebreaza puritatea, feminitatea si delicatetea.
Bijuteria este asamblata manual, turnata din aliaj de staniu fara continut de nichel si plumb, acoperita cu argint antichizat, email colorat si cristale Swarovski® crystals. Este realizata cu matrita unica, conceputa special in vibratia pozitiva a  simbolurilor de valenta spirituala inalta.
Dimensiuni: 7.5 cm x 4 cm.

Armonios imbinate in aceasta brosa, cele doua simboluri, elogiaza de fapt VIATA care reuneste in mod magnific, surprinzator si deloc intamplator tot ceea ce inseamna: frumos, sacru, maretie, pace, simetrie, echilibru, iubire….

Delicatetea si frumusetea Florii de mac vine parca sa sublinieze maretia si simetria Universului atent incriptat in Floarea Vietii.

Brosa Floarea Vietii si Floare de mac – simbolistica

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Floarea de mac simbolizeaza delicatetea in primul rand, libertatea apoi, dar si feminitatea, fertilitatea, gloria. Floarea de mac ne trimite cu gandul catre zilele colorate de vara, catre libertatea vantului care calatoreste lin, catre frumusetea naturii scaldata in razele maretului soare.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…