Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Material metal

Argint 925, Argint placat cu aur 24k

Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang argintata. Diametru: 3 cm.

Bijuterie deosebita, special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica distincta, Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang ne indruma  spre un echilibru între corpul fizic și spirit, spre o armonie între interiorul nostru divin și tot ceea ce se intampla la exterior, transmitandu-ne o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang– simbolistica

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Yin și Yang sunt două concepte religioase care își au originea în filozofia și metafizica chineză. Aceste concepte reprezintă forțele primordiale și complementare ce compun universul și toate componentele acestuia. Yin este elementul întunecat; el este trist, pasiv, sobru, feminin, introvertit, intim, și corespunde nopții. Yang este elementul luminos; este fericit, plin de vitalitate, activ, strălucitor, masculin și corespunde zilei. Yin este adeseori simbolizat de apă și de pământ, în timp ce Yang este simbolizat de foc și vânt. În basmele occidentale, inevitabil binele distruge răul. Însă în Orient, ideea fundamentală este de a armoniza cele două forțe, reprezentate de Yin și Yang.

Lotusul – Floarea Spiritualitatii- este privita in multe culturi diferite, mai ales in  religiile orientale, ca simbol al puritatii, al iluminarii si al renasterii. Lotusul semnifica, dintre toate tipurile de flori, puritatea suprema si perfectiunea deoarece se ridica gratios din pamantul ud, mai frumoasa decat orice. Fiecare parte a acestei plante, de la radacina pana la petale, are calitati tamaduitoare. Din punct de vedere ezoteric, floarea de lotus ne încarca spiritual si ne ofera splendoare exterioara, aratandu-ne adevarata fata a realitatii. Floarea de lotus  exprima bucurie, puritate.

Conceputa special in vibratia si energia simbolurilor de valenta spirituala inalta, Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang este o creatie handmade, in atelierul propriu, cu matrita unica.

Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang imbina armonios metale, culori si simboluri sacre in incercarea de a materializa creatia din inima menita sa bucure sufletul.

Bijuterie  realizata ecologic (fără impact negativ asupra mediului înconjurător), prin acoperirea unui metal de bază neprețios cu un strat fin de Argint 999/1000, Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang nu are conținut de nichel sau plumb, nu pune  în pericol sănătatea sau mediul înconjurător.

Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang incripteaza simetric energia puternică a simbolurilor sacre asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea,  special pentru a transmite o stare de bine, un echilibru între mental si inima, o armonie între exterior și interior.

Floare de Lotus – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Oricine a observat vreodată o floare de lotus înflorită pe un iaz cu ape tulburi, nu a putut să nu remarce frumusețea acestei plante rafinate. Pe fondul cu iazul murdar, întotdeauna floarea de lotus apare extrem de curată și pură. Din acest motiv, lotusul a ajuns să fie asociat cu puritatea și frumusețea, în religii … Brosa 3 simboluri,3 forte,3…

Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang Citește mai departe »

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Brosa 3 simboluri,3 forte,3…

Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang Citește mai departe »

Yin si Yang – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Yin și Yang este unul din cele mai răspândite concepte din filozofia și metafizica chineză, ce au fost transmise de-a lungul istoriei prin diverse școli din China antică. Aceste concepte reprezintă forțele primordiale și complementare ce compun Universul și toate componentele acestuia. La fel ca și în cazul altor noțiuni filozofice chinezești, influențele Yin și … Brosa 3 simboluri,3 forte,3…

Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brosa 3 simboluri,3 forte,3 minuni: Floarea Vietii, Lotus, Yin si Yang”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top