Breloc Hamsa cu Ochisor protector

35,00 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Breloc Hamsa cu Ochisor protector , o creatie asamblata manual cu simboluri, lant si accesoriu de  prindere din metal de baza nepretios.

Brelocul masoara 11 cm in lungime,  simbolul Hamsa  are dimensiunile: 4.5/5.5 cm, simbolul ochisorului protector are diametrul de:2 cm. Brelocul este livrat in cutiuta tip cadou impreuna cu explicatiile simbolurilor.

Breloc Hamsa cu Ochisor protector – despre simboluri

Simbolul ochiului este asociat in mai toate culturile lumii cu prezenta divina interioara, cu sclipirea divina. Simbol foarte  cunoscut si apreciat pentru puterile sale benefice. Este un simbol universal care trimite spre concepte inalte ca si claritate, intelepciune, putere interioara. Este un simbol de protectie ce ne aduce energia soimului, acesta reprezentand spiritul, concentrarea, libertatea, determinarea, aspiratiile, intensitatea, superioritatea.

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, este un motiv arhetipal care vorbește dincolo de frontierele limbilor pământului, de cultură și de convingerile religioase, care aduce in viata purtatorului protectie, noroc, fericire, sanatate si abundenta.

Hamsa sau Mâna Fatimei – Origini, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, șamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Astăzi, chiar și în lumea modernă, suntem înconjurați de simboluri ale căror credințe și tradiții datează de mii de ani. Strămoșii au reușit … Breloc Hamsa cu Ochisor…

Breloc Hamsa cu Ochisor protector Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top