-31%

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D

179,90 lei

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 6.12 g
Dimensiuni 20 × 1.3 × 0.2 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D – 3 simboluri sacre cu cristale protectoare. O bijuterie deosebita realizata din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe. Bratara este realizata in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Bratara este o creatie deosebita, in SERIE LIMITATA, o bijuterie-declaratie atribuita gratiei si feminitatii, delicatetei si iubirii, intuitiei, protectei, prosperitatii, norocului si bucuriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Lungimea totala a bratarii este de 20 cm: 17,5 cm bratara PLUS 2.5 cm lant de reglaj. Dimensiunea unui singur simbol este de 1.3 cm.

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolurilor.

Cristalele multifatetate care infrumuseteaza simbolurile de pe bratara alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D – simbolistica

⚛️Floarea Vietii este simbolul armoniei si al echilibrului, al dorintelor implinite si al bucuriei, al implinirii de sine si al linistii interioare.
💜Samanta Vietii este simbolul fructificarii si al prosperitatii pe toate planurile, atat spiritual cat si material.
🤍Chakra Coroana este cea care face legatura cu Divinitatea, cea care ne clarifica mintea in momentul in care trebuie sa luam decizii dar si cea care ne ajuta sa ne stabilim prioritatile, dorintele si idealurile spre a ne implini sufleteste.

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Bratara Samanta Vietii Floarea…

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D Citește mai departe »

Samanta Vietii – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Samanta Vietii este un simbol universal al creației, ce se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale. Samanta Vietii este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce functionează ca și componentă de bază … Bratara Samanta Vietii Floarea…

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top