-9%

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D

(O recenzie client)

210 lei

Disponibilitate: În stoc

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 6,12 g
Dimensiuni 20 × 1,3 × 0,2 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D – 3 simboluri sacre cu cristale protectoare. O bijuterie deosebita realizata din Argint 925 premium si cristale multifatetate albe. Bratara este realizata in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriei.

Bratara este o creatie deosebita, in SERIE LIMITATA, o bijuterie-declaratie atribuita gratiei si feminitatii, delicatetei si iubirii, intuitiei, protectei, prosperitatii, norocului si bucuriei.

Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Lungimea totala a bratarii este de 20 cm: 17,5 cm bratara PLUS 2.5 cm lant de reglaj. Dimensiunea unui singur simbol este de 1.3 cm.

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana este livrata in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolurilor.

Cristalele multifatetate care infrumuseteaza simbolurile de pe bratara alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile neprietene, protejand astfel purtatoarea.

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D – simbolistica

⚛️Floarea Vietii este simbolul armoniei si al echilibrului, al dorintelor implinite si al bucuriei, al implinirii de sine si al linistii interioare.
💜Samanta Vietii este simbolul fructificarii si al prosperitatii pe toate planurile, atat spiritual cat si material.
🤍Chakra Coroana este cea care face legatura cu Divinitatea, cea care ne clarifica mintea in momentul in care trebuie sa luam decizii dar si cea care ne ajuta sa ne stabilim prioritatile, dorintele si idealurile spre a ne implini sufleteste.

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Bratara Samanta Vietii Floarea…

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D Citește mai departe »

Sămânța Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Sămânța Vieții este un simbol universal al creației, ce se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale. Sămânța Vieții este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce funcționează ca și componentă de bază … Bratara Samanta Vietii Floarea…

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D Citește mai departe »

Chakra coroanei sau Sahasrara – Despre centrul Energetic nr. 7

A șaptea și ultima chakră este chakra coroanei sau Sahasrara în sanscrită. Se spune că acest centru energetic din vârful capului tău este puntea către divin. Dacă chakra celui de-al treilea ochi te conectează la propria intuiție și autocunoaștere, chakra coroanei se leagă de energia cosmică a universului. Dacă toate acestea sună puțin wow, nu … Bratara Samanta Vietii Floarea…

Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D Citește mai departe »

1 recenzie pentru Bratara Samanta Vietii Floarea Vietii si Chakra Coroana 3D

  1. Avatar Of Raluca Florescu

    Raluca Florescu

    Sunt foarte multumita! Bratara e WOW si imi vine foarte bine pe mana. Energia acestui simbol ma fascineaza si chiar simt imbunatatiri de cand o am! Va multumesc!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.