Bratara multiple simboluri sacre

(2 recenzii de la clienți)

Stoc epuizat

Anunță-mă când apare in stoc

Descriere

Bratara multiple simboluri sacre: FLOAREA VIETII (armonia), HAMSA (protectia), OM (forta), Samanta Vietii (prosperitatea), YIN&YANG (echilibrul) dispuse simetric pe cristale multifatetate albe.

Prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, cristalele multifatetate care compun Bratara multiple simboluri sacre, alunga energiile si influentele negative, avand rol protector, energizant, vindecator.

Bratara multiple simboluri sacre este o bijuterie deosebita special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica pozitiva pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între interiorul divin si exteriorul atat de complex, o stare de bine, de încredere în forțele proprii și de împlinire.

Bratara multiple simboluri sacre: simbolistica

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, care aduce purtatorului protectie, noroc, fericire, sanatate si abundenta.

“OM” este considerat a fi și mama mantrelor – sunete scurte și puternice aferente fiecărei chakre, se leagă de al treilea ochi sau de chakra coroanei, conectându-ne cu Divinitatea. “Sunetul său pare să relaxeze sistemul nervos.”, spune fondatorul Kripalu Institute for Extraordinary Living, Stephen Cope. “Ca mai toate mantrele, adună și concentrează mintea, o ia din gandurile zilnice și o trimite într-o zonă contemplativă.”

Yin și Yang sunt două concepte religioase care își au originea în filozofia și metafizica chineză. Aceste concepte reprezintă forțele primordiale și complementare ce compun universul și toate componentele acestuia. Yin este elementul întunecat; el este trist, pasiv, sobru, feminin, introvertit, intim, și corespunde nopții. Yang este elementul luminos; este fericit, plin de vitalitate, activ, strălucitor, masculin și corespunde zilei. Yin este adeseori simbolizat de apă și de pământ, în timp ce Yang este simbolizat de foc și vânt. Cuplul yin-yang poate fi reprezentat sub forma unor forțe sau tendințe complementare care constituie infrastructura dinamică a universului.

Samanta vietii este un simbol universal al creației. Simbol care se regaseste in centrul Florii Vietii si care are incriptat intreaga cosmologie a constiintei universale. Cele 7 cercuri din Samanta Vietii oglindesc cele 7 chakre, culorile curcubeului si scalele muzicale. Cele 7 cercuri formeaza fundatia infinitului, a naturii vietii, a Universului. Sămânța este nava magică, puternică a naturii.

Bratara multiple simboluri sacre este o bijuterie FolConcept realizata manual, in atelierul propriu cu matrite unice, concepute special in vibratia si energia simbolurilor de valenta spirituala inalta.

Imbinand armonios diafanul cu sacrul printre metale, culori si semnificatii, Bratara multiple simboluri sacre, ilustreaza melodios materializarea creatiei din inima menite sa bucure sufletul.

Bratara multiple simboluri sacre este placata cu Argint 999/1000, fiind realizata ecologic (fără impact negativ asupra mediului înconjurător), prin acoperirea unui metal de bază neprețios cu un strat fin de Argint. Bratara multiple simboluri sacre nu are continut de nichel sau plumb, nepunand în pericol sănătatea sau mediul înconjurător.

Va propun să acordați încredere acestor simboluri cu străveche valoare spirituala, armonios imbinate in Bratara multiple simboluri sacre,  apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi de ceea ce este în interiorul vostru și, implicit, de ceea ce transmiteți în exteriorul ființei voastre.

 

Informații suplimentare

Placat cu

argint

2 recenzii pentru Bratara multiple simboluri sacre

  1. Sanda andreea

    Simboluri foarte interesante. Pe mine una ma fascineaza aceste simboluri. Sunt superbe

  2. Comnea Violeta (proprietar verificat)

    O finete de bratara care ma atrage sa o ating si sa o mangai.Voi reveni cu amanunte in functie de starea pe care o voi trai purtand-o.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…