Bratara multiple simboluri sacre pentru copii

Golește

Descriere

Bratara multiple simboluri sacre  pentru copii, creatie handmade deosebita, un concept – declaratie pentru copii – cei mai receptivi si sensibili la fenomenele unice din punct de vedere spiritual pe care le traim – au inocenta necesara intelegerii tuturor aspectelor din Univers.

Bratara multiple simboluri sacre pentru copii este realizata din Argint 925 premium, cristale si snur de matase cerat tratat (special pentru a nu retine apa si pentru o rezistenta mai mare in timp). Bijuteria este livrata in cutiuta de cadou, cu saculet impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolurilor.

Bratara este diponibila in urmatoarele variante:

Bratara cristale visinii cu: Steluta (simbolul minunii si al  sperantei), Infinit (simbolul absolutului si a energiei fara de sfarsit), Inima (simbolul dragostei, al iubirii neconditionate), Trifoi cu 4 foi (simbolul naturii si al renasterii), Potcoava (simbolul norocului). Simbolurile sunt din Argint 925 premium placate cu aur roz. Lungime bratara: 12 cm plus snur de regaj de 10 cm,  dimensiune simboluri: 1 cm.

Bratara cristale verzi cu: Floare de Iris (simbolul credintei, intelepciunii, feminitatii, perfectiunii), Infinit (simbolul absolutului si a energiei fara de sfarsit), Arborele Vietii (simbolul materializarii din interiorul divin si al raporturilor Interior/Exterior, Divin/Lumesc), OM (simbolul vibratiei creatoare primordiale, al claritatii si purificarii), Triquetra (simbolul credintei, Sfintei Treimi, divinului). Simbolurile sunt din Argint 925 premium . Lungime bratara: 12 cm plus snur de regaj de 10 cm,  dimensiune simboluri: 1/ 1.5 cm.

Bratara cristale albastre cu:  Arborele Vietii (simbolul materializarii din interiorul divin si al raporturilor Interior/Exterior, Divin/Lumesc), Yin si Yang (simbolul armoniei si echilibrului, al complementaritatii si dinamismului), Mandala Unimii (simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al  abundenţei si al respectul pentru intreaga viata), Simbolul Pacii, Infinit (simbolul absolutului si a energiei fara de sfarsit). Simbolurile sunt din Argint 925 premium . Lungime bratara: 12 cm plus snur de regaj de 10 cm,  dimensiune simboluri: 1/ 1.5 cm.

Bijuterii deosebite create prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta,  simboluri asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea, pentru a transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile neprietene, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

Informații suplimentare

Culoarea cristale

Cristale verzi, Cristale rosii, Cristale albastre

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Bratara Floarea Vietii cu marcasite

  Bratara Floarea Vietii cu marcasite

  120,00 lei
 • Pandantiv Floarea Vietii din argint cu marcasite

  Pandantiv Floarea Vietii din argint cu marcasite

  130,00 lei
 • Floarea Vietii imprimata pe tricouri de copii

  Floarea Vieții imprimata pe tricouri de copii

  85,00 lei
 • Inel Infinit cu cristale

  Inel Infinit cu cristale

  79,00 lei
 • Reducere!
  Bratara Hamsa cu cristale

  Bratara Hamsa cu cristale

  95,00 lei120,00 lei
 • Cana personalizata cu simbolul Floarea Vietii

  Cana Floarea Vieții

  63,00 lei
 • Pandantiv sfera floarea vietii colectia i know! i believe! i love! by ozana barabancea

  Pandantiv SFERA Floarea Vietii – Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  140,00 lei180,00 lei
 • tablou mandala personalizata

  Tablou cu Mandala personalizata dupa data nasterii

  70,00 lei140,00 lei