Bratara multiple simboluri sacre pentru copii

150,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Material metal

Argint 925, Argint placat cu aur 24k

Bratara multiple simboluri sacre  pentru copii, creatie handmade deosebita, un concept – declaratie pentru copii – cei mai receptivi si sensibili la fenomenele unice din punct de vedere spiritual pe care le traim – au inocenta necesara intelegerii tuturor aspectelor din Univers.

Bratara multiple simboluri sacre pentru copii este realizata din Argint 925 premium, cristale si snur de matase cerat tratat (special pentru a nu retine apa si pentru o rezistenta mai mare in timp). Bijuteria este livrata in cutiuta de cadou, cu saculet impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolurilor.

Bratara este diponibila in urmatoarele variante:

  • Bratara din Argint 925 premium pe snur de matase cerat curcubeu
  • Bratara din Argint 925 premium AURIT  pe snur de matase cerat curcubeu

Lungime bratara: 10 cm plus snur de regaj de 9 cm,  dimensiune simboluri: 1 cm. Bratara poate fi facuta  mai mare sau mai mica in functie de cerinta dvs pe care o puteti mentiona in campul „NOTA COMANDA”.

Bratara multiple simboluri sacre pentru copii – Despre simboluri

Colier multiple simboluri sacre –  creatie deosebita cu simboluri sacre si semnificatii profunde:

  • Ingeras (simbolul  minunilor, al bucuriei si al armonieia, simbol cu energia calda, benefica, zglobie a sperantei si gandului bun care transforma visele in minuni si care vibreaza in armonie cu supremul)
  • Mandala Unimii (simbolul inteligentei infinite, al Iubirii Divine, al  abundenţei si al respectul pentru intreaga viata)
  • Hamsa (protecția împotriva forțelor neprietene, simbol care ne aduce bunătate, abundență, fertilitate, noroc și sănătate)
  • Inimioara ( minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia)
  • Elefantel  (simbol  al norocului, al unei vieti fericite si implinite)

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta,  simboluri asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea, pentru a transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile neprietene, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

Hamsa sau Mâna Fatimei – Origini, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, șamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Astăzi, chiar și în lumea modernă, suntem înconjurați de simboluri ale căror credințe și tradiții datează de mii de ani. Strămoșii au reușit … Bratara multiple simboluri sacre…

Bratara multiple simboluri sacre pentru copii Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top