Bratara Live, laugh, love

120,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Marime

16 cm, 17 cm, 18 cm

Bratara Live, laugh, love cu mesaj inspirațional, argint, cuart roz si ametist (Fa doar alegeri din inima! Visează, călătorește, creează, iubește, multumește,  riscă, trăiește-ți viata și visele! Încrede-te în inima, inspiratia si visele tale! Bucură-te de tot ce te înconjoară! Crede în minuni si magie! Respiră viață și fericire!).

Creație handmade din Argint 925 premium rodinat, cuart roz si ametist dispuse pe elastic din silicon foarte rezistent. Disponibilă pe pietre de 6 mm în trei variante: de 16 cm, 17 cm si 18 cm. Este ambalata in cutiuta de cadou cu saculet asortat.

Bratara Live, laugh, love cu mesaj inspirațional, cuart roz si ametist face parte din Colecția „Creează prin cuvinte”, colecție care celebrează puterea cuvântului exprimată atât de sugestiv prin sintagma „La început era Cuvântul „. Cuvântul este cel care ne conturează gândurile, ne exprimă trăirile,  ne materializează dorințele, le transpune din divin în lumesc, dă contur intențiilor, sentimentelor, imaginației.

Cuvântul ne ajută în  materializarea a tot ceea ce am plămădit în inimă sau minte. Ele ne sprijină și ne conturează viața.

Cuvântul este cel care sugereză viitoarea acțiune, este PRIMUL PAS, este ajutorul potrivit,  cel care ne sprijină în împlinirea menirii.

Prin cuvânt comunicăm, ne motivăm, ne exprimăm, admirăm, iubim, cream.

Alăturarea specială a cuvintelor cu valență specială în mesaje inspiraționale au o influența deosebită asupra stării de spirit, asupra aurei și echilibrului energetic.

În 1994, medicul japonezului Masaru Emoto a demonstrat puterea cuvintelor pozitive  fotografiând moleculele de apa îngheţate după ce le-a expus unor melodii sau mesaje scrise. Apa a cristalizat  armonios la melodia Silent night sau la cuvinte precum Mulțumesc, Iubire, Pace.  Emoto ne dovedește prin experimente științifice ca energia vibrațională umană (gânduri, cuvinte, idei, muzică) afectează profund structura moleculară a apei. Masaro Emoto ne spune că „Gândurile despre propria noastra persoană, emoțiile noastre, aspirațiile noastre, toate influențează starea de sănătate, direcția în care ne deplasăm atât în plan fizic, cât ți spiritual ți intelectual. Cuvintele pe care le adresăm celor din jur, modul în care ne relaționam la ei prin sentimente, au un impact inclusiv la nivel molecular.”

Suntem perfect construiți „după chipul și asemănarea” cu puterea magică de a schimba lumea. Cu toții am fost binecuvântați de  Dumnezeu cu puterea de a crea. Dacă ne folosim la maximum această putere, vom putea schimba lumea, percepția, viața într-o singură clipa. Acțiunea de a rosti cuvinte, ne a ne autosugestiona prin mesaje inspiraționale și de a crede în ele ne conferă puterea  de a transforma în bine realitatea așa cum inima ne dictează. 

puterea cuvintelor: te iubesc si multumesc

 

Beneficiile purtatului de bijuterii cu pietre semipretioase si cristale naturale

Bijuteriile cu pietre semipretioase si cristale naturale in aceasta combinatie inedita, cu simboluri sacre, patrund puternic in campul energetic si lucreaza pe nivel vibrational ajutand direct la vindecarea fizica, dar in special la amplificarea viziunii spirituale asupra vietii.

 

Bijuterii FOLconcept cu Ametist – Grecii credeau ca aceasta piatra aduce dragoste si fericire si ca are un puternic rol purificator. Ametistul este piatra spiritualitatii, ea ne protejeaza impotriva gandurilor negative si energiilor neprietene, amplificand curajul, deschiderea spirituala, sentimentul de multumire, intuitia, bunul simt, capacitatile extrasenzoriale, increderea de sine, respectul pentru propria persoana, carisma.
Se spune ca ametistul aduce in viata purtatorului putere, stabilitate, rezistenta, pace, buna judecata, pace interioara, calm, dragoste, fericire, protectie, idei noi, o directie in momente de deruta, stabilitate financiara,  reducand agitatia, strarile depresive si lipsa de comunicare. Ametistul purifica, linisteste, are efect de calmare sau detensionare, echilibreaza, armonizeaza.

Bijuterii FOLconcept cu Cuart roz – Este o piatra a iubirii pure care aduce dragoste, prietenie si fericire, reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia. Are proprietatea de a aduce echilibru la nivel emotional, calmeaza, atrage dragostea, confera frumusete interioara si exterioara. Aduce liniste, bunatate, respect de sine, capacitatea de a ierta, toleranta, generozitate, compasiune, bucurie de a trai. Ajuta la exprimarea emotiilor, mareste capacitatea de comunicare. Inlatura gandurile si energiile negative.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top